Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Scandic ehdolla European Diversity Award 2015 -kilpailussa

Scandic Hotels

Scandic ehdolla European Diversity Award 2015 -kilpailussa

Tiedote.
Julkaistu: 02.09.2015 klo 11:48
Julkaisija: Scandic Hotels

Pohjoismaiden suurin hotelliketju Scandic on ehdolla European Diversity Award -kilpailun kategoriassa “Diversity Team of the Year.” Palkintojenjakotilaisuus pidetään Lontoossa 3. syyskuuta 2015. 

Scandic on ainoa hotelliketju, joka on ehdolla European Diversity Awardseissa (EDAs). EDAs jakaa vuosittain palkintoja organisaatioille ja yksilöille, jotka ovat toimineet innovatiivisesti, luovasti ja sitoutuneesti samanarvoisuuteen ja moninaisuuteen liittyen. Useat eurooppalaiset organisaatiot ovat nostaneet Scandicin esille sen uraauurtavasta työstä esteettömyyden parissa.

”Olen erittäin iloinen ja ylpeä siitä, että meidät on valittu tähän arvostettuun kilpailuun. Yhdessä kollegoideni kanssa olemme tehneet pitkään töitä ollaksemme yhden askeleen edellä muita ja voidaksemme tarjota parhaita ratkaisuja kaikille hotellivieraillemme toimintarajoitteista huolimatta”, kertoo Magnus Berglund, Scandicin esteettömyyslähettiläs.

Scandic oli ehdolla kilpailussa myös viime vuonna ja tuli silloin toiseksi kategoriassa ”Hero of the Year”, esteettömyyslähettiläs Magnus Berglundin tekemän työn ansiosta. Scandic on myös finalisti Word Responsible Tourism Awards 2015 -kilpailussa, jossa voittaja valitaan 4.marraskuuta 2015.

European Diversity Awards (EDAs)
European Diversity Awards on monimuotoisuuden päätapahtuma Euroopassa. Se on ainoa, joka huomioi kaikki moninaisuuteen liittyvät toiminnot ja kampanjat Euroopan alueella. EDAs jakaa 14 palkintoa henkilöille, ryhmille ja yrityksille, jotka ovat omistautuneet edistämään moninaisuutta viimeisen 12 kuukauden aikana.

Scandicin esteettömyystyö
Scandicilla on tavoitteena tarjota jokaiselle hotellivieraalle sama korkeatasoinen palvelu, oli vieras toimintarajoitteinen tai ei. Scandicilla on ollut vuodesta 2003 saakka esteettömyyslähettiläs, joka on ollut varmistamassa, että Scandic tarjoaa kaikille asiakkaille korkeatasoisen palvelun. Scandicilla on 110 kohdan muistilista, jota kutsutaan Scandicin esteettömyysstandardiksi. Standardi kattaa kaikki hotellien tuotteet ja palvelut. Vuonna 2013 Scandic oli ensimmäinen hotelliketju maailmassa, joka lanseerasi esteettömyyteen liittyvän interaktiivisen online-koulutuksen, joka on kaikille avoin Scandicin verkkosivuilla. Lisää erityistarpeiden huomioimisesta löytyy täältä.

Lisätietoja:
Kati Puukko, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Scandic Hotels Oy, puh.+358 40 563 7049, kati.puukko@scandichotels.com

Liitetiedostot

About Scandic Hotels
Scandic is the market leader in Nordic hospitality with an network of almost 230 hotels with 42,000 rooms in seven countries and run by 14,000 team members. Scandic Friends is the biggest loyalty program in the Nordic hotel industry with 1.5 million members. Responsibility is a part of Scandic’s DNA and Scandic is the ‘best hotel brand’ in the Nordics (BDRC 2014). www.scandichotels.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs