Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Samsungin IFA 2016 -uutuudet

Samsung Electronics Nordic

Samsungin IFA 2016 -uutuudet

Tiedote.
Julkaistu: 01.09.2016 klo 17:00
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

IFA, Berliini, 1. syyskuuta 2016 – Samsung julkistaa tänä vuonna IFA-messuilla kattavan valikoimaan uusia tuotteita ja sisältökumppanuuksia, joiden tavoitteena on tarjota käyttäjille paras mahdollinen käyttökokemus. Samsungin lehdistötilaisuudessa messuilla korostettiin, että yhtiö haluaa rikastuttaa ihmisten elämää uudella teknologialla tavalla, joka muuttaa heidän arkeaan. 

Quantum Dot – realistisempi tv-elämys

Samsung esitteli IFA-messuilla uuden Quantum Dot -television. Uusi huippumalli eli 88-tuumainen KS9800 tarjoaa parhaan mahdollisen kuvanlaadun ja pystyy toistamaan peräti miljardia väriä. Samsungin Euroopan tuotevalikoimassa on nyt kaikkiaan 19 SUHD-mallia, joita on saatavana 43–88-tuumaisina, mikä on osoitus Quantum Dot -paneelien monikäyttöisyydestä. IFA-messuilla saa myös ensiesityksensä Quantum Dot -tekniikalla varustettu 34-tuumainen kaareva Ultrawide CF791 -näyttö. Samalla esitellään markkinoiden ensimmäinen kaareva tietokonenäyttö CFG70, jossa on yhden millisekunnin vasteaika ja 144hz:n virkistystaajuus.

Lisätietoa Samsungin uusista Quantum Dot -näytöistä.

Samsung on ainoa yritys, joka pystyy tarjoamaan kuluttajille täysin kadmium-vapaita Quantum Dot -televisioita. Samsungin lehdistötilaisuuden puhujavieraan, johtavan Quantum Dot -asiantuntijan ja Nanonysin toimitusjohtajan Jason Hartloven mukaan kvanttipisteet lukeutuvat vakaimpiin ja luettavimpiin paneelien valmistusmateriaaleihin. Tekniikka takaa ennennäkemättömän suorituskyvyn ja kestävyyden ympäristöystävällisesti. Samsung ilmoitti IFA-messuilla, että kaikki 2016 Quantum Dot SUHD -televisiot saavat peräti 10 vuoden kuvan kiinnipalamistakuun (burn-in), joka on osoitus luottamuksesta paneelitekniikkaan.

 

Televisio on entistä fiksumpi

Samsung julkisti lehdistötilaisuudessa SUHD-televisioille uuden Smart Hub -sisältöalustan sekä sisältökumppanuuksia, jotka tuovat lisää HDR-sisältöä Samsung SUHD-televisioihin. Samsung myös ilmoitti tuovansa Koreassa, Yhdysvalloissa ja Euroopassa suositun Samsung TV Plus -palvelun Pohjoismaihin.

Samsung esitteli uuden Samsung Smart Remote -kauko-ohjaimen, jonka avulla käyttäjä voi hallita helposti kaikkia kodin viihdelaitteita yhdellä ohjaimella.

Lisätietoa Samsungin uusista HDR-sisältökumppanuuksista.

Samsungilla on Berliinissä esillä myös uusia Samsung Wireless Audio 360 -sarjan kaiuttimia ja uusi Dolby Atmos soundbar-kaiutin HW-K950, joka tarjoaa monikanavaista elokuvaääntä olohuoneeseen. Yhdessä Dolby Atmos -ääni, SUHD-televisio, UHD-Blu-ray-soitin ja monipuolinen HDR-sisältöekosysteemi tekevät Samsungista ainoan yrityksen, joka tarjoaa täydellisen 4K-kotiteatterielämyksen.

Lisätietoa Samsungin Atmos-soundbarista.

 

Älykkäitä kodinkoneita jokaiseen kotitalouteen

Viimeisen kolmen vuoden aikana Samsungin kodinkoneliiketoiminta on kasvanut Pohjoismaissa viisi kertaa nopeammin kuin muualla Euroopassa. Menestystarinoihin lukeutuu muun muassa AddWash-pyykinpesukone, joka esiteltiin viime vuonna IFA-messuilla. Samsungista on sittemmin kasvanut premium-pesukoneiden markkinajohtaja Ranskassa, Puolassa, Italiassa ja Iso-Britanniassa. Tänä vuonna Samsung esittelee kaksi uutta innovaatiota AddWash-mallistossaan: AddWash Combon, joka poistaa tarpeen erilliselle kuivauskoneelle sekä AddWash Slimin, joka sopii pienemmille kotitalouksille.

Lisätietoa uusista Addwash-malleista.

Perustuen perusteellisiin tutkimuksiin siitä, mitä eurooppalaiset kuluttajat todella haluavat keittiöihinsä, Samsung esittelee kolme keittiökonemallistoa: integroitavan Contemporary Linen, mattamustalla värillä korostetun Blacklinen ja ajattoman tyylikkäällä muotoilulla varustetun Chef Collectionin.

Lisätietoa Samsungin uusista keittiömallistoista.

Näiden lisäksi Samsung ilmoitti, että sensaatiomainen älyjääkaappi Family Hub tulee myyntiin myös Euroopassa. Family Hubin ansiosta ruuat eivät jää kaappiin mätänemään. Samsungin lippulaivajääkaappi on varustettu Twin Cooling Plus™ - ja Chef Cooling™ -jäähdytystekniikoilla, joilla maksimoidaan ruoan säilyminen ja minimoidaan ruokajäte. Jääkaapin sisään on asennettu kolme kameraa, jotka nappaavat sisällöstä kuvan aina, kun ovi suljetaan. Kuvia pääsee selaamaan älypuhelimen kautta missä vain, jolloin käyttäjä voi vaikka kesken kauppareissun tarkistaa, mitä hänellä on jääkaapissaan.

Jääkaapin ovessa on 21,5 tuuman HD LCD -näyttö. Näytön kautta voi esimerkiksi päivittää tai jakaa kalenterimerkintöjä perheen kesken, lisätä kuvia ja esitellä vaikkapa lasten tekemiä taideteoksia sekä kirjoittaa muistiinpanoja. Kaikki toiminnot hoituvat helposti älypuhelimen avulla.

Lisätietoa Family Hub -jääkaapista.

 

Gear S3

Samsung esitteli päivää ennen IFA-messuja myös Gear S3:n. Kyseessä on innovatiivinen älykello, joka vahvistaa Samsungin johtavaa asemaa puettavien laitteiden tuoteryhmässä. Gear S3:ssa uusin mobiilitekniikka, vesi- ja pölytiiveysluokitus sekä integroitu GPS yhdistyvät houkuttelevaksi kokonaisuudeksi. Uutuuden viimeistelee tyylikkään ajaton muotoilu, joka on saanut vaikutteita edellisten sukupolvien huippukelloista.

Gear S3 toimii entistä paremmin omillaan. Siinä on sisäänrakennettu GPS, kaiutin ja mikrofoni sekä 4 gigatavun tallennustila, joka mahdollistaa esimerkiksi puheluihin vastaamisen ja sen, että omaa musiikkia voi tallentaa suoraan kelloon. Lisäksi mukana on Bluetooth Low Energy -tuki, peräti 4–5 päivän akkukesto ja hyödyllinen Glove Mode -tila, jonka avulla kelloa voi käyttää käsineet kädessä kylmällä kelillä. Kello on suunniteltu yhteistyössä sveitsiläisen kellosuunnittelija Yvan Arpan kanssa. Vesi- ja pölytiiveyden kattava IP68-suojaluokitus varmistaa, että kello sopii käytettäväksi kaikenlaisissa sääolosuhteissa. 

Kellon suunnittelussa on kiinnitetty erityishuomiota ylellisiin yksityiskohtiin. Gear S3 Classic on yhteensopiva saatavilla olevien kellorannekkeiden kanssa, mikä antaa käyttäjälle mahdollisuuden räätälöidä sitä omaan tyyliin sopivaksi.

Lisätietoa Samsungin Gear S3:sta.

 

Lisätietoa Samsungin IFA-julkistuksista.

 

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Lisätiedot ja testilaitteet: Lasse Pulkkinen, OSG Viestintä, lasse.pulkkinen@osg.fi, p. 0400 630 049

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse ala-laidasta Uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita?
Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, äänentoistolaitteista, älypuhelimista, tableteista, wearables-laitteista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, ammattinäytöistä, SSD-levyistä, muistikorteista, lääketieteellisistä laitteista, puolijohteista ja LED-tuotteista. Lisätietoja Samsungista osoitteessa: www.samsung.com/fi ja virallisessa blogissamme: http://news.samsung.com/global/

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs