Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Samsung uudistaa muotoiluaan ja esittelee Galaxy ALPHAn

Samsung Electronics Nordic

Samsung uudistaa muotoiluaan ja esittelee Galaxy ALPHAn

Tiedote.
Julkaistu: 13.08.2014 klo 12:36
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Samsung uudistaa muotoiluaan ja esittelee Galaxy ALPHAn

Galaxy ALPHA ihastuttaa hienostuneella muotoilulla ja kompaktilla koolla.

Espoo, 13. elokuuta 2014 – Samsung Electronics esitteli tänään suunnittelunsa tuoreimman tuloksen, Galaxy ALPHAn. Galaxy-älypuhelinsarjan uutukainen on ulkomuodoltaan virtaviivainen. Metallinen kehys pitää sisällään tehokkaan älypuhelimen.

– Galaxy ALPHA suunniteltiin vastaamaan kuluttajien toiveisiin. Puhelimen muotoilussa kohtaavat kauneus ja käytännöllisyys: metallinen kehys, ohuus ja keveys yhdistettynä samaan tuttuun tehokkaaseen laitteistoon ja ominaisuuksiin, joita käyttäjät odottavat Galaxy-sarjan lippulaivatuotteilta, sanoo Samsungin mobiililaitteiden myyntipäällikkö Mika Engblom.

Galaxy-sarjan uusi muoto

Galaxy ALPHAn elegantti muotoilu ja uudenlainen rakenne eivät tarkoita, että käyttäjä joutuisi tinkimään laitteen käyttömukavuudesta. Pyöristetyt kulmat, metallinen kehys ja pehmeä takakuori tekevät Galaxy ALPHAsta tyylikkään. Käyttäjää ihastuttaa varmasti myös puhelimen ohuus – 6,7 -millinen Galaxy ALPHA on kaikkien aikojen ohuin Galaxy-laite.

Kokonaisvaltainen Galaxy-kokemus 
Ohuesta ulkomuodosta huolimatta Galaxy ALPHA on oikea tehopakkaus. Suorituskykyinen kamera vangitsee kuvia, jotka näyttävät erityisen hyviltä puhelimen HD Super AMOLED -näytöllä. Galaxy ALPHA tarjoaa myös monia älykkäitä ominaisuuksia, joista esimerkkeinä virransäästötila, yksityisyystila ja sormenjäljenlukija. Älypuhelin toimii luonnollisesti myös yhdessä Samsungin uusien älykellojen kanssa.

Samsung Galaxy ALPHA saatavilla syyskuun lopulla. Suositushinta 649 euroa.

Tekniset tiedot: Samsung Galaxy ALPHA on varustettu Octa Core (Quad 1.8GHz + Quad 1.3GHz) -prosessorilla, 12MP (taka) + 2.1MP (etu) -kameroilla ja 4.7” HD Super AMOLED (1280 x 720) -näytöllä. Käyttöjärjestelmä Android 4.4.4 (Kitkat). Bluetooth®: 4.0 BLE / ANT+, WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac HT80, MIMO(2x2), USB 2.0, NFC. RAM-muisti 2 GB ja 32 GB* tallennustilaa, ei muistikorttipaikkaa. 1,860mAh akku.
*Vapaana oleva muisti voi olla ilmoitettua pienempi järjestelmätiedostojen johdosta.

 

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Mika Engblom, Myyntipäällikkö, telecom, mika.engblom@samsung.com, p. 0408 604 420

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, e.carrero@samsung.com, p. 0400 807 750

Simo Arvo, OS/G Viestintä, simo.arvo@osg.fi, p. 040 132 5682

Kuvapyynnöt ja median testilaitteet: samsungpr@osg.fi, p. 0400 630 049

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

 

 

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, on maailman johtava kodinelektroniikan ja sen komponenttien valmistaja. Tinkimättömällä innovoinilla muutamme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, tableteista, tietokoneista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, LTE-järjestelmistä, lääketieteellisistä laitteista, puolijohteista ja LED-tuotteista. Yrityksellä on 286 000 työntekijää 80 maassa. Yhtiön yhteenlaskettu vuosittainen liikevaihto oli vuonna 2013 159,5 miljardia euroa. Lisätietoja Samsungista: www.samsung.com/fi

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs