Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Samsung palkitsee jokaisesta suomalaisen nappaamasta paralympialaismitalista

Samsung palkitsee jokaisesta suomalaisen nappaamasta paralympialaismitalista

Tiedote.
Julkaistu: 29.08.2012 klo 09:45
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Paralympialaisten virallisena yhteistyökumppanina Samsung haluaa kirittää Suomen joukkueen uusiin ennätyksiin Lontoossa. Kustakin suomalaisen saamasta mitalista maksetaan tukea Paralympiakomitealle mitalin värin mukaan.   

Nyt on monta syytä toivoa mitalisadetta Suomelle Lontoon 2012 Paralympialaisista. Paralympialaisten yhteistyökumppanina Samsung aikoo nimittäin maksaa riihikuivaa rahaa jokaisesta Suomeen napatusta mitalista. Näin halutaan varmistaa, että mitalisateesta voidaan nauttia Suomessa myös tulevaisuudessa.

– Suomalainen vammaisurheilu on maailman huipputasoa, ja jotta näin olisi tulevaisuudessakin, haluamme ohjata varoja hyödyntämään koko vammaisurheiluyhteisöä, Samsungin markkinointipäällikkö Eva Carrero kertoo.

Samsung haastaa mukaan myös muut yritykset
Samsung lahjoittaa Paralympiakomitealle jokaisesta kultamitalista 1 000 euroa, hopeasta 500 euroa ja pronssista 250 euroa. Paralympiakomitea ohjaa rahat eteenpäin lajiliitoille.

– Haastamme mukaan myös muut suomalaiset yritykset. Mitä useampi yritys päättää liittyä talkoihin mukaan, sitä suuremman tuen voimme tarjota suomalaiselle vammaisurheilulle, Carrero kannustaa.

Samsung on toiminut Paralympialaisten yhteistyökumppanina Torinon kisoista vuodesta 2006 asti. Lontoon Paralympialaiset järjestetään 29.8.–9.9. ja kisoissa kilpaillaan 20 lajissa. Suomen joukkueeseen kuuluu 35 urheilijaa, jotka kilpailevat 10 lajissa.

Samsung on julkaissut myös videon Sports Doesn’t Care Who You Are Paralympiaisiin liittyen: http://www.youtube.com/watch?v=24m6SnUYPUY&feature=plcp

Lisätietoja:

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, eva.carrero@samsung.fi, p. 0400 807 750

Toni Perez, OSG Viestintä, toni.perez@osg.fi, p. 0400 630 063

Paralympiakomitea: Kimmo Mustonen, joukkueenjohtaja, +44 7430 415 378

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava televisioiden, muistisirujen, matkapuhelinten, näyttöpaneelien, muistien ja System LSI -tuotteiden valmistaja. Yrityksellä on 206 000 työntekijää 72 maassa ja yhdeksällä eri liiketoiminta-alueella. Vuonna 2011 yhtiön yhteenlaskettu liikevaihto nousi 143,1 miljardiin Yhdysvaltain dollariin. Samsung Electronics Nordic AB:n liikevaihto vuonna 2011 oli 1,1 miljardia euroa. Pohjoismaiden yhtiö on kasvanut nopeasti vuodesta 1992. Sillä on 420 työntekijää, ja sen valikoimaan kuuluvat uusimmat tuotteet matkapuhelinten, äänen- ja kuvantoiston, IT-laitteiden ja kodinkoneiden aloilta.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs