Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Samsung Galaxy Tab S – tabletin uudet värit

Samsung Electronics Nordic

Samsung Galaxy Tab S – tabletin uudet värit

Tiedote.
Julkaistu: 13.06.2014 klo 03:00
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Samsung Galaxy Tab S – tabletin uudet värit

Samsungin uusi tabletti on varustettu parhaalla mahdollisella näytöllä. 

Helsinki 13. kesäkuuta 2014 – Samsung esittelee uuden Galaxy Tab S:n, Samsungin kaikkien aikojen ohuimman ja kevyimmän tabletin. Siinä on myös ennennäkemätön näyttö, joka takaa parhaan mahdollisen katselukokemuksen. Kauniisti muotoiltu Galaxy Tab S auttaa käyttäjäänsä olemaan tehokkaampi ja tuottavampi.

– Näyttö vaikuttaa ratkaisevasti laitteen käyttökokemukseen ja Galaxy Tab S:llä nostamme rimaa. Laite tarjoaa upean visuaalisen kokemuksen, uskomattoman ohuessa ja kevyessä paketissa, sanoo Samsungin Head of IM Antti Holopainen

Super AMOLED – terävin näyttö loistavalla värien toistolla

Galaxy Tab S tarjoilee erittäin tarkan ja värikylläisen kuvan. Super AMOLED -näytön kontrasti tekee kuvista syvempiä ja realistisempia. Tabletti säätää kontrastia ja tarkkuutta käytettävän sovelluksen mukaan ja värilämpötilaa ympäröivän valaistuksen mukaan. Galaxy Tab S toimii myös ulkona, koska sen näyttö toistaa valovoimansa ansiosta kirkkaat värit auringonpaisteessakin.


Galaxylla kaikki on yksinkertaista

Tab S mahdollistaa monen asian tekemisen samaan aikaan. Käyttäjä voi surffata netissä, katsoa videoita, jakaa tiedostoja ja soittaa yhtä aikaa, sovelluksia sulkematta. Sormenjälkitunnistimen ansiosta koko perhe pääsee turvallisesti ja helposti käsiksi omiin käyttäjäprofiileihinsa. Lapset voivat käyttää tablettia kun sen Kids Mode -tila on päällä. Perheen pienimmille suunnitellussa tilassa lapset pääsevät käyttämään hauskoja sovelluksia ja aikuiset voivat kontrolloida, mitä sisältöjä lapsilla on käytettävissä. Käyttäjä voi myös soittaa tai vastata puhelimeen tuleviin puheluihin Tab S:llä, riippumatta siitä, onko puhelin käden ulottuvilla.

Käytännöllisiä ja hyvin suunniteltuja lisävarusteita

Galaxy Tab S on kauniisti muotoiltu ja sama linja ulottuu myös sen uusiin lisävarusteisiin. Samsung Book Cover taipuu kolmeen eri asentoon ja tarjoaa käyttäjälle sopivan asennon lukemiseen, kirjoittamiseen ja videoiden katseluun. Simple Cover sopii käyttäjälle, joka haluaa suojaa ohuessa muodossa. Bluetooth Keyboard -näppäimistö tarjoaa suojan lisäksi ergonomisesti muotoillun näppäimistön.

Galaxy Tab S on saatavilla valkoisena ja pronssisen titaanin värisenä 4. heinäkuuta alkaen.

 

Tekniset tiedot: Samsung Galaxy Tab S on saatavilla 10.5- ja 8,4-tuumaisena. Molemmat koot ovat saatavilla 4g- ja wifi-malleina. Exynos 5 Octa (1.9 GHz QuadCore+1.3 GHz Quadcore)-suoritin ja 2560x1600 (WQXGA) Super AMOLED-näyttö. Käyttöjärjestelmä Android 4.4 (Kitkat). WiFi 802.11 a/b/g/n/ac MIMO, WiFi Direct, Bluetooth®4.0 ja Ir-LED. 3GB RAM-muistia ja 16/32GB* tallennustilaa + tuki jopa 128GB microSD-muistikorteille. Tab S 10.5 on mitoiltaan 247.3 x 177.3 x 6.6 mm ja painaa 465g (wifi)/ 467g(4g). Akku 7,900mAh. Tab S 8.4 on mitoiltaan 125.6 x 212.8 x 6.6 mm ja painaa 294g (wifi) /298g (4g). Akku 4,900mAh. Galaxy Tab S on kaupoissa 4. heinäkuuta..

 

Alustavat suositushinnat:

Galaxy Tab S 10.5 4G – 649 euroa
Galaxy Tab S 10.5 Wifi – 529 euroa

Galaxy Tab S 8.4 4G – 529 euroa
Galaxy Tab S 8.4 Wifi – 419 euroa

*Vapaana oleva muisti voi olla ilmoitettua pienempi järjestelmätiedostojen johdosta.

Kuvia laitteesta on ladattavissa osoitteessa http://www.samsungmobilepress.com/

Vapaasti media käytössä olevia kuvia Galaxy Tab S:n lanseeraustilaisuudesta New Yorkista:

https://www.dropbox.com/sh/jxhekyy9vp4vvno/AADUbHD5CKEiXiunlw64piXna


Lisätietoja:

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Antti Holopainen, Head of IM, a.holopainen@samsung.com, p. 040 803 5476

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, e.carrero@samsung.com, p. 0400 807 750

Simo Arvo, OS/G Viestintä., simo.arvo@osg.fi, p. 040 132 5682

Kuvapyynnöt ja testilaiteasiat: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? (Medialle) Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen

samsungpr@osg.fi

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, on maailman johtava elektroniikkavalmistaja, joka avaa ihmisille uusia mahdollisuuksia ympäri maailman. Tinkimättömällä innovoinnilla muutamme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, tableteista, tietokoneista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, LTE-järjestelmistä, lääketieteellisistä laitteista, puolijohteista ja LED-tuotteista. Yrityksellä on 286 000 työntekijää 80 maassa. Yhtiön yhteenlaskettu vuosittainen liikevaihto oli vuonna 2013 159,5 miljardia euroa. Lisätietoja Samsungista:www.samsung.com/fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs