Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Samsung Galaxy S4 Active – satoi tai paistoi

Samsung Electronics Nordic

Samsung Galaxy S4 Active – satoi tai paistoi

Tiedote.
Julkaistu: 05.06.2013 klo 11:15
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Samsung Galaxy S4 Active – satoi tai paistoi

Kestävä ja tyylikkäästi muotoiltu älypuhelin seikkailumielisille

Espoo, 5. kesäkuuta 2013 – Samsung esittelee tänään Galaxy S4 Active -älypuhelimen, joka on nimensä mukaisesti täydellinen aktiiviselle ihmiselle. Se sopii menoon, pukipa käyttäjä töihin lähtiessään ylleen puvun tai märkäpuvun. Se ottaa haasteet vastaan sekä viidakossa että kaupunkiviidakossa. Galaxy S4 Active yhdistää Galaxy S4:n innovatiiviset ominaisuudet kestävään ja tyylikkääseen muotoiluun. Se on kaikki, mitä aktiivinen käyttäjä tarvitsee mukaansa seikkailuun, jossa hän haluaa pysyä yhteydessä maailmaan.

Vettä, mutaa, hiekkaa ja lunta
Galaxy S4 Active -älypuhelin on IP67-sertifioitu, joten rantaelämän hiekka, vesi tai muta ei ole ongelma. Puhelin sietää kosteutta, vaikka käyttäjä kuuntelisi musiikkia kuulokkeilla. Puhelin kestää metrin syvyydessä vedessä jopa puoli tuntia. Veden alla äänenvoimakkuuden säädin toimii kameran laukaisimena, joten puhelimella voi ottaa kuvia myös sukeltaessa. Pimeässä laite toimii tehokkaana led-taskulamppuna.

Ohjaa ilman käsiä
Galaxy S4 Activea on helppo käyttää, vaikka kädet olisivat varattuina. Laskettelumäessä voi pitää käsineet kädessä puhelinta käyttäessäkin. Air View säästää aikaa, koska viestejä tai kuvia voi esikatsella pitämällä sormea ruudun yllä, eikä niitä tarvitse erikseen avata ja sulkea. Puhelimen sisältöä voi myös vierittää, musiikkikappaleita vaihtaa ja puheluihin vastata heilauttamalla kättä ruudun yllä.

Itse terveys
S Health kerää ja tilastoi terveysdataa käyttäjän aktiviteeteista. Se pitää kirjaa sykkeestä, painosta ja unesta S Health -lisälaitteiden avulla. Tilastotiedot auttavat arvioimaan, mitä kannattaa tehdä terveellisen elämäntyylin säilyttämiseksi tai parantamiseksi. Informaation avulla käyttäjä voi suunnitella itselleen täydellisen harjoitusohjelman.

Tekniset tiedot: Samsung Galaxy S4 Active on varustettu 1.9 Ghz:n neliydinsuorittimella ja viisituumaisella tft lcd full hd -näytöllä, jota voi käyttää myös käsineet kädessä. IP67-sertifioitu. Takapuolella 8 megapikselin kamera led-salamalla ja edessä 2 megapikselin kamera. Mitat 139,7 x 71,3 x 9,1 mm, paino 151 g. Android 4.2.2. (Jelly Bean). Akku 2600 mAh. Wifi a/b/g/n/ac, wi-fi Direct, IrDA, nfc, usb 2.0, Bluetooth 4.0 (LE). 16 GB muistia (tallennustila noin 11,2 GB*), microSD-tuki (jopa 64 GB), 2 GB RAM. Saatavana väreissä Urban Grey, Dive Blue ja Orange Flare heinäkuun lopussa. Suositushinta 599 €.
*Järjestelmätiedostojen vuoksi vapaana oleva tallennustila voi olla pienempi kuin laitteen kokonaismuisti.

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Mika Engblom, Myyntipäälikkö, telecom, mika.engblom@samsung.com, p. 0408 604 420

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, e.carrero@samsung.com, p. 0400 807 750

Lasse Pulkkinen, OS/G Viestintä, lasse.pulkkinen@osg.fi, p. 0400 630 049

Kuvapyynnöt ja median testilaitteet: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava kuluttajaelektroniikan ja komponenttien valmistaja. Samsungin innovatiivisten tuotteiden portfolioon kuuluvat mm. televisiot, älypuhelimet, tietokoneet, tulostimet ja monitoimilaitteet, kodinkoneet, lääketieteelliset laitteet, puolijohteet ja LED-tuotteet. Yrityksellä on 236 000 työntekijää 79 maassa. Yhtiön yhteenlaskettu vuosittainen liikevaihto on vuonna 2012 187,8 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Samsungin tavoitteena on tarjota enemmän mahdollisuuksia ihmisille eri puolella maailmaa. Lisätietoja Samsungista: www.samsung.com/fi

Liitetiedostot

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs