Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Ruumot – Isot valot

Turun ammattikorkeakoulu

Ruumot – Isot valot

Tiedote.
Julkaistu: 24.01.2013 klo 10:02
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Ruumot – Isot valot

Turun AMK:n muotoiluopiskelijat suunnittelevat kirkasvalolaitteita Tukholman huonekalumessuille

"Muinoin oli tapana sytyttää talven synkimpänä aikana ruumot palamaan kylän keskelle tuomaan virkistystä kaamokseen ja muistuttamaan jälleen saapuvasta kesästä ja yölläkin paistavasta auringosta"

Turun am­mattikorkeakoulun muotoilun koulutusohjelma osallistuu Tukholman huonekalumessuille helmikuussa 2013 otsikolla ”Ruumot”.

Projektiin osallistuneiden tuote- ja teollisen muotoilun opiskelijoiden tehtävänä on ollut suunnitella kirkasvalolaitteita erilaisiin ympäristöihin ja tiloihin yhteistyössä valaisinalan yrityksen, Innojok Oy:n, kanssa.

Kirkasvalohoitoa käytetään apuna esimerkiksi kaamosväsymykseen. Talvisin pimeään aikaan ihminen ei saa riittävästi kirkasta valoa ja päivittäinen valohoito todistetusti vähentää kaamosoireita.

Tervetuloa kuulemaan lisää sekä saamaan valohoitoa ennen messuja keskiviikkona 30.1. klo 12 Turun ammattikorkeakoulun Sepänkadun toimipisteeseen (Sepänkatu 1, Turku).

Tervetuloa valohoitoon myös Tukholman huonekalumessuille 5. - 9.2.2013 osastollemme VH01:37 Greenhouse-hallissa!

Lisätiedot:

Tarmo Karhu, Tuotemuotoilun lehtori
tarmo.karhu@turkuamk.fi
p. +358 44 907 4596

Martti Komulainen, Projektipäällikkö (viestintä, T&K)                                                                    martti.komulainen@turkuamk.fi                                                                                                                                         p. +358 44 907 2076

             

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 800 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja inno­vaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suo­messa. Turun AMK:sta valmistuneet ovat työllistyneet parhaiten muihin ammattikorkea­kouluihin verrattuna.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs