Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Rubikin kuution ratkaisun SM-kisat Heurekassa 8.-9.12. klo 10–17

Heureka, suomalainen tiedekeskus

Rubikin kuution ratkaisun SM-kisat Heurekassa 8.-9.12. klo 10–17

Tiedote.
Julkaistu: 06.12.2012 klo 08:00
Julkaisija: Heureka, suomalainen tiedekeskus

Tiedekeskus Heurekassa järjestetään viikonloppuna 8.-9.12.2012 klo 10–17 kisat, joissa selviää Rubikin kuution ratkaisun Suomen mestaruus. Kaksipäiväiseen tapahtumaan voi ottaa oman kuution mukaan tai lainata sellaista paikan päällä. Kaikki kiinnostuneet voivat myös kokeilla ratkaisemista itse ja saada siihen vinkkejä alan virtuooseilta.

Millaisia metodeja Rubikin kuution ratkaisemiseen on kehitetty? Mitä kuution sekoittajan tulee kilpailutilanteessa ottaa huomioon? Entä montako sekuntia tarvitaan silloin, kun kuutio on ratkaistava sokkona tai käyttää saa vain jalkoja?

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Heurekan näyttelyihin on normaalit pääsylippuhinnat.

Lisätietoja:
Tapahtumatuottaja Siina Vasama, siina.vasama(at)heureka.fi, puh. 040 9015 260.

Tiedekeskus Heureka on elävä näyttelykeskus kaikenikäisille. Heurekassa tutustutaan tieteeseen ja teknologiaan hauskalla tavalla itse tehden ja kokeillen. Päänäyttelyn lisäksi esillä on aina myös vaihtuvia näyttelyitä eri aiheista. Kesäisin on avoinna ulkonäyttelyalue Tiedepuisto Galilei. Vuorovaikutteisten näyttelyiden ohella kävijät voivat kokea huikeita elämyksiä Heurekan planetaariossa, jossa esitetään pääasiassa tähtitiedeaiheisia planetaarioelokuvia. Kaikki Heurekassa toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sekä osin myös venäjäksi ja viroksi. Vantaan Tikkurilassa sijaitseva Heureka avasi ovet yleisölle jo vuonna 1989, ja on nykyään avoinna ympäri vuoden. Kävijöitä on vuosittain keskimäärin lähes 300 000. Heureka on yksi Suomen suosituimmista vapaa-ajan keskuksista. Lisätietoja: www.heureka.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs