Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Rocklegenda Scorpions Rockin’ Tahko -festivaalille heinäkuussa 2016!

Kuopio-Tahko Markkinointi

Rocklegenda Scorpions Rockin’ Tahko -festivaalille heinäkuussa 2016!

Tiedote.
Julkaistu: 21.12.2015 klo 10:37
Julkaisija: Kuopio-Tahko Markkinointi

Kaikkien aikojen suosituimpien rock-yhtyeiden joukkoon kuuluva Scorpions saapuu konsertoimaan Rockin’ Tahko -festivaalille  lauantaina 30. heinäkuuta 2016. Scorpionsin lisäksi lavalle nousee useita muita artisteja ja yhtyeitä, kuten Jorn, Eclipse ja Peer Günt sekä muita myöhemmin julkistettavia nimiä. Luvassa ovat siis todelliset hard rockin ja heavymetallin suurjuhlat.

Liput  festivaalille maksavat alkaen 69,50 euroa, ja niiden myynti alkaa Lippupalvelussa tiistaina 22. joulukuuta kello 9.00. Lisäksi myyntiin tulee erillisia lipun sisältäviä majoituspaketteja, alk. 105 € / hlö. Festivaalille voi lisäksi ostaa Priority-lippuja, joiden ikäraja on K-18. Priority-lipulla pääsee nauttimaan omista ravintolapalveluista lähellä estradia, lisäksi käytössä on omat baarit sekä WC-tilat. Myynnissä pääsylipun ja ruokailun sisältäviä VIP-paketteja. Vip-illallispakettien myynti & tiedustelut vip(at)menolippu.fi puh. 010 841 41 85.

Heinäkuun lopun Rockin’ Tahko –festari tuo Scorpionsin ja muut artistit upeaan ympäristöön. Tahkon tapahtuma-areena, Tahko Event Park, sijaitsee luonnonkauniilla alueella aivan hotelli- ja rinnealueen keskellä. Festivaalille voi saapua huipputason olosuhteisiin, sillä konserttiareenan välittömässä läheisyydessä on eri majoituskohteissa kaikkiaan yli 8 500 vuodepaikkaa.

Pääesiintyjä Scorpions ei suurempia esittelyjä kaipaa. Tämä saksassa 1965 perustettu yhtye on kiertänyt väsymättömästi rock-lavoja jo 50 vuoden ajan. Scorpions julkaisi edellisen albuminsa, Return to Forever, viime keväänä Kaikkiaan sen levyjä on myyty yhteensä yli sata miljoonaa kappaletta ympäri maailman. Scorpionsin perustaja Rudolf Schenker ja laulaja Klaus Meine ovat jättäneet lähtemättömän jälkensä rockhistoriaan.

Jorn on norjalainen heavymetallikokoonpano, joka on saanut nimensä yhtyeen laulajan Jørn Landen mukaan. Yhtyeensä lisäksi Lande on vaikuttanut muun muassa Vagabondissa ja Masterplanissa sekä soittanut Yngwie Malmsteenin kanssa.

Eclipse on ruotsalainen melodista hard rockia soittava yhtye. Yhtyeen perustaja Erik Mårtensson työskentelee myös tuottajana ja säveltäjänä. Yhtye tuo oman säväyksenä myös Ruotsin euroviisukarsintoihin tulevana keväänä esittämällä Mårtensonin säveltämän uuden Runways-kappaleensa.

Ensi vuonna 40-vuotisjuhlaansa viettävä Peer Günt on keikkaillut viime vuosina säästeliäästi. Yhtye kipuaa kesällä samoille festivaalilavoille myös legendaaristen Deep Purplen ja Uriah Heepin kanssa Rockin’ Hellsinki 2016 –festivaalissa Kaisaniemen puistossa Helsingissä 10. kesäkuuta sekä Rock the North 2016 –tapahtumassa Raatin stadionilla Oulussa päivää myöhemmin 11.6.

Tapahtuman verkkosivut osoitteessa www.tahkontapahtumat.fi

Festivaalin tuottaa Eastway Live
Scorpionsin nettisivut: www.the-scorpions.com/wp/
Jorn: www.jornlande.com
Eclipse: www.eclipsemania.com

Lisätiedot medioille

Tomi Lindblom, p. 040-528 8485, tomi.lindblom@visualmedia.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs