Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Rinnemökeissä vielä tilaa hiihtolomalaisille

Rinnemökeissä vielä tilaa hiihtolomalaisille

Tiedote.
Julkaistu: 07.02.2011 klo 11:23
Julkaisija: Lomarengas Oy

Lehdistötiedote 7.2.2011

Rinnemökeissä vielä tilaa hiihtolomalaisille

Hiihtokeskus- ja rinnemökeissä on vielä hyvin tilaa hiihtolomaviikoilla, kertoo Suomen suurin hiihtokeskusmökkien tarjoaja Lomarengas.

Esimerkiksi hiihtolomaviikolla 8 pääsee vielä mm. suosikkikohteisiin Ylläkselle, Rukalle ja Vuokattiin. Tarjolla on perinteisen viikkohinnoittelun lisäksi myös nk. minilomia, jotka vaihtelevat muutamasta päivästä neljään päivään. Keskihinta kokonaiselle viikolle liikkuu 950 euron paikkeilla.

Lomarenkaan myyntijohtaja Juha Purhosen mukaan suomalaiset lomailijat varailevat matkojaan nykyisin yhä useammin viime tipassa.
- Viime hetken varausten trendi on voimistunut lähivuosina, ihmisillä kun on paljon valinnan varaa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että parhaat viedään aina ensimmäisenä päältä, joten ei kannata jäädä ainakaan viimeisten varaajien joukkoon, Purhonen muistuttaa.

Myös kesäkaudelle löytyy hyvin tilaa, vaikkakin myynti on rullannut käyntiin jonkin verran nopeammin kuin edellisenä vuonna samaan aikaan.
- Nyt on korkea aika ryhtyä katselemaan sopivaa lomapaikkaa. Esimerkiksi juhannusvaraajalla alkaa olla kiire, jos mielii saada toiveidensa kaltaisen mökin.

Lisätietoja:
Juha Purhonen, myyntijohtaja
puh. 040 702 5770, juha.purhonen@lomarengas.fi

Lomarengas on Suomen kokenein mökkivuokraaja, joka välittää mökkejä joka tarpeeseen: yli 3200 mökin valikoimassa on vaihtoehtoja rantamökeistä hiihtomökkeihin ja luksusmökeistä erähenkisiin asumuksiin. Varaukset onnistuvat verkossa Suomen suurimmassa mökkiportaalissa, jossa vierailee viikoittain yli 26 000 eri kävijää. Lomarenkaan historia ulottuu aina vuoteen 1967, ja liiketoiminta yhtiöitettiin vuonna 1997. Nykyään konserniin kuuluvat Lomarengas Oy:n lisäksi Pohjois-Suomessa toimivat FinFun Oy ja Ylläksen Matkailu Oy. www.lomarengas.fi


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs