Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Restel Oy avaa kaksi ravintolaa Hämenlinnan Goodman-kauppakeskukseen

Restel Oy

Restel Oy avaa kaksi ravintolaa Hämenlinnan Goodman-kauppakeskukseen

Tiedote.
Julkaistu: 22.04.2014 klo 15:44
Julkaisija: Restel Oy

Restel Oy avaa lokakuussa 2014 Hämeenlinnassa ovensa avaavaan Goodman-kauppakeskukseen kaksi ravintolaa, Rax Buffet -ravintolan sekä italialais-amerikkalaista ruokaa tarjoavan Mario-ravintolan.

Ravintolat sijaitsevat kauppakeskuksen toisessa kerroksessa. Helppo, esteetön liikkuminen on otettu huomioon ravintoloiden suunnittelussa, joten liikuntarajoitteiset ja esimerkiksi lastenvaunujen kanssa liikkuvat voivat asioida ravintoloissa sujuvasti.

Mario on moderni ja mutkaton perheravintola, joka tarjoaa italialaista ruokaa rennolla otteella, amerikkalaisin vivahtein. Marion ruoka on tuoretta, terveellistä, itse tehtyä ja maukasta. Ravintolan tarjonnassa on käsinleivottuja pizzoja, oikein valmistettuja pastoja, parempia burgereita, italialaishenkisiä grilliherkkuja ja salaatteja, sekä itse tehtyjä jälkiruokia. Ostosten ohessa ravintolaan voi poiketa paitsi syömään, myös vain kahville tai viinille. Ruoka-annokset voi halutessaan napata myös mukaansa kotiinviemisiksi.

Rax Buffet on perheravintola, jossa syöminen käy vaivattomasti ja edullisesti. Monipuolisesta buffetpöydästä löytyy mm. pizzaa, pastaa, salaattia ja keittoa, sekä kyytipojaksi virvoitusjuomia. Kaikki nämä ja paljon muuta kuuluvat kaikki samaan hintaan. Rax Buffet -ketju on tarjonnut Iloa isosta buffetpöydästä jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Tänä päivänä Rax Buffetteja on 26, yhdeksällätoista eri paikkakunnalla.

 

Lisätietoja:

Rax Ravintolat Oy, ketjujohtaja Sari Sopanen, puh. (09) 733 5316, sari.sopanen@restel.fi

Restel Ravintolat Oy, ketjujohtaja Katja Malminen, puh (09) 733 5352, katja.malminen@restel.fi

www.rax.fi, www.mario.fi, www.restel.fi

 

Yli 5 000 alan ammattilaista työllistävä Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liikevaihto vuonna 2013 oli 395 M€. Restel harjoittaa hotelliliiketoimintaa 47 hotellilla, joihin kuuluvat kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, sekä Hotelli Seurahuone Helsinki ja Hotel Atlas Kuopio. Ravintoloita Restelillä on noin 250. Laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet, sekä yli 60 liikepaikalla toimiva liikenneasemaketju HelmiSimpukka. Restelin ravintoloihin kuuluvat myös Hemingway’s-, Blok-, Mario- ja Wanha Mestari –ketjut, sekä ravintolat Kaarle XII, Vespa, Primula, Baker’s ja Central. Uusin tulokas Restelin ravintolarepertuaariin on loppuvuodesta 2013 alkunsa saanut Suomen Burger King –ketju.

Lisätietoja: www.restel.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs