Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Ravintola Taivaanranta Helsingissä on nyt Grill & Craft Beer

Teerenpeli Yhtiöt Oy

Ravintola Taivaanranta Helsingissä on nyt Grill & Craft Beer

Tiedote.
Julkaistu: 10.04.2015 klo 09:15
Julkaisija: Teerenpeli Yhtiöt Oy

Taivaanranta Grill & Craft Beer syntyi kahden arvostetun käsityöammattilaisen - keittiömestarin ja panimomestarin kohtaamisesta. Sen jälkeen Taivaanrannan keittiö ei ole ollut entisensä. Keittiömestari joukkoineen valmistaa käsityönä Teerenpeli Panimon oluiden seuraksi suussasulavia ja runsaita makuelämyksiä. Panimon omat tuotteet ovat olennainen osa ruoanvalmistusta, jolloin ruoan ja juoman yhteissointi on saumaton. 

Käsityön leima sekä ruoassa että juomassa 

Teerenpeli Panimo aloitti toimintansa 20 vuotta sitten, heti kun laki salli pienpanimotoiminnan. Tällä hetkellä ala kasvaa vahvasti sekä Suomessa että maailmalla. Pienpanimo-olut tai craft beer yhdistetään usein voimakkaasti humaloituihin IPA-oluisiin (Indian Pale Ale), mutta se on paljon muutakin. Esimerkiksi innovatiivisia raaka-aineyhdistelmiä hunajasta, marjoista, hedelmistä, yrteistä, maltaista ja eri humalalaaduista. Teerenpeli Panimon valikoimasta löytyy sekä perinteisiä oluita että erikoisia kausituotteita. Oman panimon oluiden makukirjo toimii aina alkumaljasta jälkiruokaolueen asti. Taivaanranta Helsingin keittiömestari Toni Ylärakkola loi omien oluiden ympärille runsaan makumaailman ja se näkyy uudessa Taivaanranta Grill & Craft Beer -ruokalistassa.

Olut- ja viskitastingit ennakkotilauksesta

Ravintola Taivaanranta ja Teerenpeli järjestävät olut- ja viskitastingeja ryhmille ennakkotilauksesta. Taivaanranta Helsingin kabinettitilaan mahtuu 20 vierasta; tasting voidaan toteuttaa tarvittaessa myös muussa tilassa. Tastingiin voi yhdistää ruokailun. Keskiviikkona 8.4.2015 järjestetyssä lehdistötilaisuudessa kokeiltiin erilaisia ruoka- ja olutyhdistelmiä, joista rakennetaan uusi listalta tilattava tasting-annos Helsingin Taivaanrantaan.


Lisätietoja:

taivaanranta.com/Fi/Helsinki

teerenpeli.com

Anssi Pyysing 
Toimitusjohtaja, yrittäjä, Teerenpeli Yhtiöt 
0500 830 458 
anssi.pyysing@teerenpeli.com

Marianne Pyysing 
Kehitysjohtaja, yrittäjä, Teerenpeli Yhtiöt 
0500 548 333 
marianne.pyysing@teerenpeli.com 

Samuli Eskola
Myyntipäällikkö Helsinki 
040 533 8612 
samuli.eskola@teerenpeli.com 

Laura Pohjonen 
Ravintolapäällikkö Helsinki 
040 553 2562 
laura.pohjonen@teerenpeli.com 

Toni Ylärakkola 
Keittiömestari Helsinki 
040 585 0636 
toni.ylarakkola@teerenpeli.com 

Liitteenä olevia kuvia voi vapaasti käyttää Ravintola Taivaanrannasta ja Teerenpelistä kertovien juttujen yhteydessä. Kuvat: Teerenpeli Yhtiöt, kuvaaja: Sanni Siira 

Liitetiedostot

Teerenpeli Yhtiöt Oy on innovatiivinen ravintola- ja panimoalan perheyritys, joka koostuu Teerenpeli-ravintoloista, Teerenpeli Panimo & Tislaamosta, ruokaravintola Taivaanrannasta Helsingissä ja Lahdessa sekä Laivaravintola Teerenrannasta. Teerenpeli-ravintoloita löytyy Lahden lisäksi Helsingistä, Tampereelta, Turusta ja Lappeenrannasta. Teerenpeli Yhtiöiden liikevaihto on yli 10 miljoonaa euroa ja yritys työllistää yli 70 henkilöä. www.teerenpeli.com 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs