Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » R-kioskit tuovat uuden palvelun työmatkalaisille

R-kioskit tuovat uuden palvelun työmatkalaisille

Tiedote.
Julkaistu: 13.02.2013 klo 10:00
Julkaisija: R-kioski

R-kioskit haluavat edistää työsuhdematkalippujen käyttöä helpottamalla niiden saatavuutta ja hankintaa.

Työsuhdelipun laajemman käytön haasteena on ollut siihen liittyvä kankea byrokratia ja manuaaliset maksutavat. R-kioski mahdollistaa työsuhdelipun myynnin käyttäen olemassa olevaa R-kioskin omaa Ärrä-koodi -palvelua. Palvelu on vuonna 2008 lanseerattu, ja  se on kasvattanut tunnettuutta viime vuosina merkittävästi. Koodiin liitetään etukäteen maksettu kioskien valikoimissa oleva tuote ja sen voi lunastaa koodia näyttämällä Suomen jokaisessa R-kioskissa.

Työsuhdelipun liittäminen Ärrä-koodiin mahdollistaa sen, että työmatkalainen voi käyttää työnantajan maksaman osuuden R-kioskilla vain henkilökohtaiselle matkakortille ladatun kausilipun tai arvon osalta.

”Ärrä-koodi on asiakkaillemme tuttu niin verkkokaupastamme Ärräpuodista kuin eri yritysten jakamina eteenpäin, esimerkiksi oman markkinoinnin yhteydessä. Voimme nyt hyvillä mielin lähteä tarjoamaan palvelua myös työsuhdelippujen osalta Sporttipassin kautta, sillä kysyntää tällaiselle on. Työnantajat saavat tästä oivallisen työkalun ja valtakunnallinen myyntiverkostomme tarjoaa nyt ratkaisevan askeleen työsuhdelipun todellisessa läpilyönnissä”, toteaa R-kioskin business manager Henrik Haukanhovi.

Ärrä-koodin lisäksi maksamisessa hyödynnetään työsuhdelippujen hallinnoinnissa Event Brokers EBS Oy:n SporttiPassi-järjestelmään pohjautuvaa työkalua.

”Tarjoamme työnantajille yhden näkymän eri veroetujen hallinnointiin ja vaikuttavuuden seurantaan. Liikunnan, kulttuurin ja työsuhdelippujen lisäksi tuomme tämän vuoden aikana kaikki työnantajien tarjoamat hyvinvointiedut samaan järjestelmään. Nyt avaamme latua merkittävälle muutokselle veroetujen hallinnoinnissa. Tässä muutoksessa jakeluverkostolla on merkittävä asema, siksi R-kioski on siihen paras vaihtoehto”, kiteyttää EBS:n kehitysjohtaja Tommy Sarja.

Kysymys on merkittävästä verottajan kädenojennuksesta joukkoliikenteen suosion kasvattamiseksi. Työnantajan maksama osuus on 300 € asti kokonaan verotonta, 600 € ylöspäin 3400 € asti verotettava osuus on vain 300 €.  

Lisätiedot:

Business manager Henrik Haukanhovi, 046 875 1146, henrik.haukanhovi@r-kioski.fi
Kehitysjohtaja Tommy Sarja, 040 510 5336, tommy.sarja@sporttipassi.fi

 

Liitetiedostot

R-kioski on kannattava ja keskitetysti ohjattu kioskiketju, joka monipuolisella tuotevalikoimallaan tarjoaa asiakkailleen mielihyvää ja tuo helppoutta heidän elämäänsä. Suomessa on 653 R-kioskia. R-kioski Oy on osa Reitan Convenience - yhtiötä. Reitan Convenience on markkinajohtaja kioski- ja convenience toiminnassa pohjoismaissa ja Baltian maissa yli 2500 myymälällä. www.r-kioski.fi 

Event Brokers EBS Oyon markkinajohtaja verottomien työsuhde-etujen sähköisessä hallinnoinnissa. Sen toimialueita ovat liikunta, kulttuuri, henkilöstökerhot ja –tapahtumat, työterveyshuollon liikunta- ja hyvinvointilähete sekä työsuhdematkalippu. Yhtiö tunnetaan SporttiPassi -palvelusta, jonka lähes 300.000 työntekijää työllistävä asiakaskunta koostuu yksityisestä ja julkisesta sektorista. www.sporttipassi.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs