Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Polkupyöräpaja alkaa Lappeenrannan ohjaamossa

Lappeenrannan kaupunki

Polkupyöräpaja alkaa Lappeenrannan ohjaamossa

Tiedote.
Julkaistu: 05.11.2015 klo 08:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan ohjaamon ensimmäiset polkupyöräpajat aukeavat Monarilla torstaina 12.11. ja 26.11. klo 17−20 (Anni Swanin katu 7). Polkupyöräpaja kokoontuu ohjaamon puutyötilassa. Pajassa Lappeenrannan pyöräilijät ry:n jäsenet opastavat nuoria korjaamaan omia pyöriään sekä kokoamaan niitä. 

Polkupyöräpajaan ovat tervetulleita kaikki nuoret, jotka tarvitsevat korjausneuvontaa tai ovat kiinnostuneita pyöräilystä. Mukaan voi myös ottaa oman korjailua vaativan pyöränsä. 

Ohjaamo hakee myös tarvikkeita polkupyöräpajan toteutumiseen. Ylimääräisiä pyöriä tai pyörän korjailuun liittyviä osia voi lahjoittaa nuorten käyttöön ja toimittaa ne Monarille ti−pe klo 10−16. Polkupyöräpajan yhtenä kantavana teemana on esineiden uusiokäyttö ja kierrätys. 

Lappeenrannan ohjaamo avattiin syyskuussa matalan kynnyksen kohtauspaikaksi 16–29-vuotiaille nuorille. Ohjaamo tekee tiivistä yhteistyötä nuorten parissa työskentelevien toimijoiden kanssa, ja nuorten palveluita pyritään kokoamaan yhteen paikkaan Monarille. Lisäksi ohjaamo tarjoaa nuorille ilmaisia harrastusmahdollisuuksia, kuten esimerkiksi graffitien tekoa, tanssia, sählyn pelaamista, puutöitä ja rumpujen rakennusta. 

Etelä-Karjalan ohjaamon toimipisteet sijaitsevat Lappeenrannassa ja Imatralla. Ohjaamon tavoitteena on tukea nuorta arjen- ja elämänhallinnassa monipuolisesti ja nopeasti sekä edistää nuorisotakuun toteutumista. Ohjaamo tukee nuoria sosiaalisten taitojen ja valmiuksien kehittämisessä sekä urasuunnittelussa, kouluttautumisessa ja työllistymisessä. 

Lisätietoja:

Lappeenrannan ohjaamo
Ohjaamokoordinaattori Jenna Ahlberg, puh. 040 079 6035
jenna.ahlberg@lappeenranta.fi

www.lappeenranta.fi/fi/Palvelut/Nuorten-palvelut/Etela-Karjalan-Ohjaamo

Ohjaamo Lappeenrannan löydät myös facebookista. 

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs