Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Pihlajalinna-konsernin suunterveydenhoitoliiketoiminta laajenee

Pihlajalinna-konserni

Pihlajalinna-konsernin suunterveydenhoitoliiketoiminta laajenee

Tiedote.
Julkaistu: 08.01.2014 klo 10:00
Julkaisija: Pihlajalinna-konserni

Pihlajalinna-konserni on Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja. Konsernin yksityisiä terveydenhuoltopalveluita tarjotaan Dextra Lääkärikeskuksissa, Hammasklinikoilla ja sairaaloissa sekä julkisyhteisöpalveluita Pihlajalinna- nimellä. Tavoitteena on edelleen laajentaa konsernin laadukkaiden palveluiden tarjontaa vahvaksi valtakunnalliseksi verkostoksi.

 Pihlajalinna-konserni tuottaa suunterveydenhoitopalveluita Tampereen kaupunkilaisille juuri kilpailutetun palvelusopimuksen perusteella.

 Perinteinen vuonna 1972 perustettu Tampereen Hammashoito Oy siirtyi Pihlajalinna -konsernin omistukseen vuoden 2014 alussa. Tampereen Hammashoito on toiminut Koskikeskuksen kupeessa Suvantokadulla jo vuodesta 1988. 

 – Tampereen Hammashoito Oy:n siirtyminen vahvaan suomalaiseen konserniin turvaa asiakkaillemme laadukkaiden palvelujen jatkumisen ja työntekijöillemme turvallisen kehittyvän työpaikan, toteavat yrittäjät Kauko Lehtoranta, Esko Osmo ja Erkki Hänninen.

 – Tampereen Hammashoidon myötä Dextra Hammasklinikan suunterveydenhoitopalvelut laajenevat Tampereella. Suvantokadun lisäksi tarjoamme monipuolisia palveluita myös Hämeenkadulla (entinen Tammerkosken Hammasklinikka), kertoo Dextran toimitusjohtaja Leena Niemistö.

 Pihlajalinna-konsernin kotipaikka on Tampere. Nykyinen toiminta kattaa jo koko Suomen Helsingistä Leville. Suunterveydenhoitopalveluja tarjotaan Dextra Hammasklinikoilla Helsingissä ja Tampereella.

 

Lisätietoja

Leena Niemistö

toimitusjohtaja, Dextra Oy

varatoimitusjohtaja, Pihlajalinna Oy

050 597 9505, leena.niemistö@dextra.fi

Pihlajalinna-konserni on Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja. Pihlajalinna on perustettu vuonna 2001. Sen omistajina ovat yhtiön henkilökunta, Keskinäinen Vakuutusyhtiö LähiTapiola sekä suomalainen rahasto. Pihlajalinna-konserni tuottaa laadukkaita sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluja kunnille ja erittäin korkeatasoisia yksityispalveluita Dextra Lääkärikeskuksissa ja Sairaaloissa. Pihlajalinnan liikevaihtoarvio vuodelle 2013 on noin 120 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yli 1 500 terveydenhuollon ammattilaista

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs