Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Pian on aika laittaa terassit ja patiot kesäkuntoon!

Sinituote Oy

Pian on aika laittaa terassit ja patiot kesäkuntoon!

Tiedote.
Julkaistu: 19.03.2015 klo 15:42
Julkaisija: Sinituote Oy

Terassi pysyy kauniissa kunnossa, kun sitä pesee ja huoltaa säännöllisesti. Puinen terassi kannattaa öljytä kerran vuodessa, yleensä keväällä. Terassin keväthuolto sujuu kotimaisilla SINI-tuotteilla.

Uusi SINI Terassiöljyharja on kehitetty puisten terassien ja patioiden öljyämiseen. Reilu, 14 cm leveä harja peittää yleisimmät terassilaudat, joten sillä saa siveltyä koko laudan leveydeltä yhdellä vedolla, ja harjas ylettyy myös lautojen väleihin.

Terassiöljyharjan harjastus on optimaalinen terassiöljyille. Se nostaa öljyä, ja pitää sen materiaalissa, jolloin öljyä kuluu sopiva määrä, eikä se imeydy harjakseen. Harja luovuttaa öljyä tasaisesti, jolloin terassiöljy on helppo levittää.

Harjan mukana tulee 13 cm pitkä varsi, joka on tarkoitettu tarkkaan työskentelyyn. Harja sopii myös kaikkiin SINI-siivousvälinevarsiin, jolloin terassin laudoituksen öljyäminen onnistuu seisten. Harjan harkittu kulma tuo ergonomisen työskentelyasennon. SINI Terassiöljyharja on valmistettu 100 % kierrätettävästä materiaalista.

SINI Ulkoharjat on kehitetty terassin ja piha-alueiden puhtaanapitoon

SINI Ulkoharjojen harjasmateriaalit ovat tarkoin testattuja ja käyttökohteen mukaan valittuja. SINI Ulkoharja kestopuulle on tarkoitettu kestopuusta ja muista puumateriaaleista valmistettujen terassien ja patioiden puhdistamiseen esimerkiksi siitepölystä ja lehtiroskista. SINI Ulkoharja pihakiveykselle ja asfaltille on suunniteltu karkeiden kivipintojen, kuten pihalaattojen puhdistukseen hiekasta ja roskista. SINI Ulkoharja valokatteille ja lasipinnoille on puolestaan suunniteltu erilaisten valokatteiden ja markiisien puhdistamiseen. Harjasten päät on pehmennetty, joten harja puhdistaa hellävaraisesti roskat ja siitepölyn harjattavalta pinnalta. Harjat sopivat kaikkiin SINI-välinevarsiin.

Terassi ja puutarhakalusteet kuivaksi sateen jälkeen

Terassi on kätevä kuivata sateen jälkeen esimerkiksi SINI Triplakuivaimella, jolla saa kuivattua tehokkaasti myös kylpyhuoneen ja muiden kosteiden tilojen seinät ja lattiat. Kuivaimen nivelen ansiosta työskentely on helppoa ahtaissakin tiloissa, ja kuivain taipuu myös kalusteiden alle.  Triplakuivain  sopii kaikkiin SINI-välinevarsiin.

Varreksi käy esimerkiksi 140 cm pitkä Proffs-varsi, jossa on reilun kokoiset ylä- ja keskikahvat, joista saa hyvän työskentelyotteen. Alumiinivarsi on kevyt ja kätevä käytössä. Mikäli tarvitaan vielä enemmän ulottuvuutta, on alumiininen teleskooppivarsi erinomainen valinta.

Ulkoharjat järjestykseen välineripustinsetin avulla

Ovenpielessä nököttävä ulkoharja ei kaadu kovassakaan myrskyssä, kun se kiinnitetään tukevasti seinään SINI-välineripustinsetin avulla. Harjat ja muut siivousvälineet on helppo säilyttää ripustimien avulla  niiden käyttöpaikoilla, kuten  kuistilla, siivouskomerossa, kylpyhuoneessa tai autotallissa. Ripustimien mukana pakkauksessa on myös ruuvit kiinnitystä varten. Siivous on mukava aloittaa, kun välineet ovat helposti saatavilla.

Lisätiedot tuotteista: Varatoimitusjohtaja Aino Määttä, aino.maatta@sinituote.fi

Materiaalipyynnöt ja tuotenäytteet: Tommi Pätynen, tommi.patynen@sinituote.fi 

 

Suomalainen perheyritys Sinituote Oy on Pohjoismaiden johtava siivousvälineiden, vaatehuollon tuotteiden ja autonhoitotarvikkeiden valmistaja ja markkinoija. Sinituote panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen ja tuo jatkuvasti markkinoille uusia välineitä kodin siivouksen, järjestyksen ja toimivuuden ylläpitoon. Yrityksen tavoitteena on tehdä suomalaisten kotien arjesta vähän helpompaa. Ympäristöystävälliset SINI-tuotteet ovat kestäviä ja pestäviä, ja ne on kehitetty suomalaisille sisustusmateriaaleille ja suomalaisille kodeille. Valtaosa yrityksen markkinoimista tuotteista on kotimaisia Avainlipputuotteita.

Seuraa meitä
Facebookissa: https://www.facebook.com/Sinituote
Twitterissä: https://twitter.com/sinituote
Nettisivuilla: http://www.sini.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs