Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Oy Ihminen Ab - minkälaista apua elämiseen?

Lasten Keskus

Oy Ihminen Ab - minkälaista apua elämiseen?

Tiedote.
Julkaistu: 14.08.2013 klo 13:00
Julkaisija: Lasten Keskus

Ihmiset palaavat lomalta levänneinä ja ovat taas täynnä intoa kehittää itseään. Yksilöstä on tullut brändi, jonka julkisivun on oltava kunnossa. Kirjassa Oy Ihminen Ab käsitellään elämisen ympärille noussutta auttajakuntaa. Hyvinvointi on ulkoistettu erilaisille konsulteille, joita käytetään niin yksityiselämässä kuin työyhteisöjen ongelmiinkin. Mistä on kysymys, kun normaaliarjesta ei enää selvitä omin avuin?

 

Uusavuttomuus on luonut auttajien markkinat, joilla voi olla vaikea erottaa pätevää ammattilaista huuhaapuoskarista? Onko jatkuvalle itsensä kehittämiselle mitään rajaa ja onko vaarana, että kehitämme itsemme hengiltä? Kirjassa opastetaan käyttämään apua, mutta ajattelemaan myös omilla aivoilla silloin kun ulkopuolista apua ei tarvita tai siitä on peräti haittaa.

 

Maailma on täynnä coacheja, konsultteja ja valmentajia, joilta voi hakea apua esimerkiksi liikkumiseen, painonhallintaan, ihmissuhteisiin tai urasuunnitteluun. Erilaiset elämän tapahtumat muotoutuvat käännekohdiksi, muutosvaiheiksi ja kynnyksiksi, joiden ylittämiseen ja läpielämiseen on tarjolla tasoltaan vaihtelevaa apua. Joskus tällainen coaching auttaa – oman elämän langasta saa uudelleen kiinni.

 

Satu Kaski ja Vesa Nevalainen: Oy Ihminen Ab. Elämisen jalo taito. 128 s. Kl 17.3. Sid. Kirjapaja 2013. ISBN9789522474193

 

Kirjoittajat ovat psykologeja ja psykoterapeutteja. Satu Kaski on julkaissut mm. työ- ja organisaatio- sekä urheilupsykologiaa käsitteleviä teoksia.Vesa Nevalainen on julkaissut useita teoksia esimerkiksi kasvatuksen ja työelämän psykologiasta.

Lisätietoja: Satu Kaski, satu.kaski@clearmind.fi , 050 590 4235, Vesa Nevalainen, vesa.nevalainen@hel.fi, 040-1490890 tai Kirjapaja / Marja-Liisa Saraste, marja-liisa.saraste@kirjapaja.fi, (09) 6877 4568.

Kirjan kansikuva ja tekijöiden kuvat täältä.

Arvostelukappaleet: minna.vatja@lastenkeskus.fi

 

Liitetiedostot

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy on uusi kustantamo, joka nimensä mukaisesti yhdistää kaksi tuotemerkkiä.

Molemmilla tuotemerkeillä on perinteikäs historia ja vankka tunnettuus kustannusmaailmassa. Kirjapaja on kustantanut kirjoja jo vuodesta 1942, Lasten Keskus Oy vuodesta 1974. Yhteistä henkistä pääomaamme edustavat samat arvolähtökohdat ja eettisen ja hyvän elämän tavoitteet. Yhdistymisen kautta näiden luotettujen kustantajanimien asema kuluttaja- ja jälleenmyyntikentällä sekä seurakuntien piirissä vahvistuu entisestään.

Kirjapajan tuotannossa on monipuolisia tietokirjoja elämäntaidon, hyvinvoinnin, kulttuurin ja yhteiskunnan aloilta. Hyvin edustettuja ovat maailmankatsomuksellinen, hengellinen ja teologinen kirjallisuus ja kirkolliset kirjat. Lisäksi julkaisemme niin kotimaisia kuin käännettyjä lahjakirjoja. Nimikkeet kattavat tunnelmat ja tarpeet ilosta suruun, kannustuksesta lohdutukseen.

Lasten Keskus on tunnettu erityisesti lasten kuvakirjoista sekä kasvatukseen liittyvästä tietokirjallisuudesta. Kotimaisten kuvakirjojen ohella julkaisemme myös ulkomaisia kuvakirjoja, saturomaaneja ja lasten tietokirjoja. Kirjoille on usein tunnusomaista eettiset kysymykset, esimerkiksi ystävyys, auttaminen ja erilaisuuden hyväksyminen. Siksi ne toimivat hyvin myös kasvattajan apuvälineinä. Tuotannossa on myös oppikirjoja ja oppaita kodeille, kouluille ja päivähoitoon sekä seurakuntien lapsi- ja nuorisotyöhön.

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy julkaisee vuosittain noin 150 uutta nimikettä. Se haluaa jatkossakin olla luotettava, innostava, ajankohtainen ja dynaaminen kustantamisen osaaja.

 

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy – Sisältöä elämään.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs