Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Oululainen nettikirpputori ponnistaa maailmalle

Pohjolan Mylly

Oululainen nettikirpputori ponnistaa maailmalle

Tiedote.
Julkaistu: 21.03.2016 klo 12:31
Julkaisija: Pohjolan Mylly

Nettikirpputori Vähänkäytetty.fi on noussut alle kahdessa vuodessa valtakunnalliseksi menestyjäksi. Palvelua käytti tammikuussa yli 150 000 suomalaista, ja käyttäjämäärät kasvavat viikko viikolta. Seuraavaksi yritys laajentaa toimintansa Pohjoismaihin ja Baltiaan.

Vähänkäytetty.fi-vertaisverkkokauppa on noussut Suomen suurimmaksi, keskitettyyn logistiikkaan perustuvaksi nettikirpputoriksi, jossa asioiminen on helppoa ja turvallista. Kuluttajien väliseen käytettyjen tavaroiden verkkokauppaan mm. Facebookissa ja useissa palveluissa liittyy lieveilmiönä nettihuijaukset: ostaja maksaa tuotteen myyjälle ja tuotetta ei koskaan kuulu.

-        Meillä kuluttaja asioi yrityksen kanssa ja näin ollen kaupankäyntiä säätelee kuluttajasuojalaki ja voimassa on mm. palautusoikeus kuten muissakin verkkokaupoissa. Hinnat ovat kirpputorihintoja ja myyminen on kannattavaa kauttamme. Kasvusta voi päätellä, että  selkeä tarve palvelulle on olemassa, toimitusjohtaja Ossi Salo Vähänkäytetty.fi:stä kertoo

 

Kasvua kansainvälisiltä markkinoilta

Innovatiivisen vertaiskaupan menestys on tuonut pääomasijoittajia mukaan yritykseen. Pääomasijoittajien lisäksi MTV:n taustalla toimiva M4E-rahasto teki tuntuvan sijoituksen Vähänkäytetty.fi -palveluun. Yritys on laajentamassa toimintaansa muihin Pohjoismaihin ja Baltiaan. Laajentumisen myötä yritys voi tarjota asiakkailleen entistä laajemman ja mielenkiintoisemman markkina-alueen. Palvelun lanseeraaminen uusilla markkina-alueilla  tapahtuu vuoden 2016 aikana ja tavoitteena on saada palvelu tunnetuksi uusilla markkina-alueilla kesään 2017 mennessä.

Liitetiedostot

Lisätietoja:

Ossi Salo, toimitusjohtaja, Vähänkäytetty.fi. 050-591 5569, ossi.salo@vahankaytetty.fi

Vähänkäytetty.fi on uudenlainen nettikirpputori, joka yhdistää ostajat ja myyjät luotettavasti. Vähänkäytetty.fi –palvelun avulla. Palvelua käyttävät viikoittain kymmenettuhannet suomalaiset. Yritys on perustettu 2014 ja toimitusjohtajana toimii Ossi Salo. Yrityksen päätoimipaikka ja logistiikkakeskus sijaitsevat Oulussa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs