Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Opiskelijoille uudet hyvinvointitilat ja kuntosali Fellmanniaan

Lahden ammattikorkeakoulu

Opiskelijoille uudet hyvinvointitilat ja kuntosali Fellmanniaan

Tiedote.
Julkaistu: 26.05.2015 klo 09:22
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulun Fellmannian kampuksen uudistettujen hyvinvointitilojen avajaisia vietetään tiistaina 2.6.2015 klo 15-18. Hyvinvointitiloissa toimivat jatkossa LAMK Sports ja Lahden ammattikorkeakoulun fysioterapeuttiopiskelijoita sekä hyvinvointialan yrityksiä ja yhdistyksiä. Tiloihin aukeaa myös uusi entistä huomattavasti suurempi kuntosali opiskelijoiden käyttöön.

Avajaistapahtumassa vieraat pääsevät tutustumaan uusittuihin, avariin liikuntatiloihin ja kuntosalilaitteisiin. Paikalla on liikunta-alan ammattilaisia ja opiskelijoita antamassa opastusta laitteisiin ja esittelemässä palvelujaan sekä tuote-esittelijöitä, leikkimielisiä kilpailuja ja terveellisiä herkkuja.

Iltapäivän aikana on myös mahdollista tutustua opiskelijoiden liikuntapalvelu LAMK Sportsin kattavaan liikuntatarjontaan. Liikuntakalenteri pitää sisällään urheilua moneen makuun, rauhallisesta joogasta ja kehonhuollosta erilaisiin tanssitunteihin ja tehokkaisiin HIIT – ja pumppitreeneihin. Ohjattua liikuntaa on yli 40 tuntia viikossa. LAMK Sports tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden harrastaa edullisesti monipuolista liikuntaa, sekä erilaisia hyvinvointia tukevia kursseja.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.

Lisätietoja LAMK Sportsista löytyy osoitteesta: www.lamk.fi/liikunta sekä Facebookista ja Instagramista @lamksports. 

Lisätietoja:
Jarkko Tuominen, liikuntapäällikkö
puh. 044 7081274, jarkko.tuominen@lamk.fi

 

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs