Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Opiskelijoiden Liikuntaliitolta merkittävä huomionosoitus Lahteen

Lahden ammattikorkeakoulu

Opiskelijoiden Liikuntaliitolta merkittävä huomionosoitus Lahteen

Tiedote.
Julkaistu: 12.11.2015 klo 16:34
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Opiskelijoiden Liikuntaliitto - OLL myöntää vuosittain OLL-maljan liikuntatoiminnan saralla ansioituneelle OLL:n jäsenjärjestölle. Tänä vuonna OLL-malja myönnettiin Lahden ammattikorkeakoulun liikuntapalveluille, LAMK Sportsille. Perustelut maljan myöntämiseen olivat:

"LAMK Sports korkeakoululiikuntapalvelut käynnistyivät syksyllä 2014, ja ne ovat nopeasti vakiinnuttaneet asemansa osana LAMKin opiskelijapalveluita tarjoamalla monipuolisia matalan kynnyksen liikuntapalveluita opiskelijoille tukemaan opiskelijoiden hyvinvointia. LAMK Sports on myös sitoutunut korkeakoululiikunnan suosituksiin erinomaisesti."

– Oli suuri yllätys kuulla, että palkinto myönnetään LAMK Sportsille. Ennen kaikkea arvostan sitä, että Opiskelijoiden Liikuntaliitto noteeraa LAMK Sportissa tehdyn työn, kiittelee LAMKin liikuntapäällikkö Jarkko Tuominen.

– LAMK Sportissa on tehty kovasti töitä, että LAMKin opiskelijoilla olisi hyvät liikuntamahdollisuudet ja että sellaisetkin opiskelijat löytäisivät liikunnan riemun jotka eivät vielä tällä hetkellä harrasta liikuntaa.

OLL-malja on YTHS:n lahjoittama kiertopalkinto ja se on  Opiskelijoiden Liikuntaliiton liittokokouksessa myönnettävä huomionosoitus. Pokaalissa lukee: ”Liikkuen elämää vuosiin”.

Lisätietoja
Jarkko Tuominen, liikuntapäällikkö
044 708 1274
Lahden ammattikorkeakoulu

 

LAMK Sports 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs