Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » OlutHuoneiden toukokuun hanaolut: Erdinger Urweisse 4,9 %

HOK-Elanto

OlutHuoneiden toukokuun hanaolut: Erdinger Urweisse 4,9 %

Tiedote.
Julkaistu: 28.04.2014 klo 01:00
Julkaisija: HOK-Elanto

Toukokuussa OlutHuoneet esittelevät uutuuden Suomen markkinoille saksalaisen panimo-osaamisen kirkkaimmalta huipulta Baijerin Erdingistä.

Maailman suurin vehnäolutpanimo, Erdinger, on niittänyt maailmalla mainetta jo yli sadan vuoden ajan ja tullut tunnetuksi suomalaisillekin poikkeuksellisen raikkaiden ja puhdasaromisten vehnäoluiden valmistajana. Toukokuussa Suomen ensi-iltansa saavan Erdinger Urweissea suunnitellessaan panimo käänsi lehteä aina panimon perustamisaikoihin asti 1880-luvulle, jolta oluen resepti on peräisin.

Erdinger Urweissen valmistuksessa käytetyt raaka-aineet eroavat panimon muista tuotteista niin humalan, maltaiden kuin hiivankin osalta. Perinteisemmät ainekset tuovat tähän meripihkanväriseen 4,9-prosenttiseen olueen roppakaupalla lisää baijerilaisille vehnäoluille tyypillisiä banaanin ja neilikan aromeita, joita sitrusmaiset ja persikkaiset vivahteet elävöittävät entisestään.

Erdinger Urweisse on tarjolla HOK-Elannon OlutHuoneissa toukokuun ajan 0,5 litran annoksina asiakasomistajahintaan 7,40 €. Hinta ilman S-Etukorttia on 7,90 €.

HOK-Elannon OlutHuoneet: Amsterdam, Angleterre, Hádanka, Joutsen, Kaisla, Kitty´s Public House, Kuikka, Milenka, Pošeidon, Rotterdam, Sailor´s, William K. (Annankatu, Kurvi, Sello, Mannerheimintie, Tennispalatsi, Kaari) ja Ølhus Stockholm.

Osoitteet ja lisätiedot HOK-Elannon OlutHuoneista: www.oluthuone.fi

Lisätietoa:

Taisto Hännikäinen
ryhmäpäällikkö
OlutHuoneet
HOK-Elanto
puh. 010 76 60644
sähköposti: taisto.hannikainen@sok.fi

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen 560 000 asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on lähes 1,8 mrd. euroa, ja yritys työllistää yli 6 000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs