Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » OlutHuoneiden tammikuun hanaolut: WEIHENSTPEHANER STOUT 5,6 %

HOK-Elanto

OlutHuoneiden tammikuun hanaolut: WEIHENSTPEHANER STOUT 5,6 %

Tiedote.
Julkaistu: 28.12.2014 klo 23:00
Julkaisija: HOK-Elanto

OlutHuoneiden vuosi alkaa mielenkiintoisella olutmaailman tulokkaalla: maailman vanhimman panimon uutuusoluella – pintahiivakäymisellä valmistetulla stoutilla, jossa useat erilaiset mallaslaadut luovat suklaan, lakritsin, ja savuisen puun sävyjä.
Olut on saatavilla alkuvuodesta vain HOK-Elannon OlutHuoneista.

Keski-Euroopassa oluen valmistuksen perinteet ovat häkellyttävän pitkät. Siitä on oivallinen esimerkki vuodesta 1040 asti toiminut Weihenstephaner. Vaikuttavan menneisyytensä lisäksi panimo on tullut tunnetuksi tuotteittensa korkeasta tasosta, laadukkaista perinteisistä saksalaisista lagereista ja erityisesti vehnäoluista. Marraskuun lopulla panimo teki uuden aluevaltauksen lanseeraamalla uutuuden, Weihenstephaner Stoutin. Vuosi 2015 käynnistyykin OlutHuoneissa herkullisesti maailman vanhimman panimon uusimmalla oluella!

Weihenstpehaner Stout on punertavanmusta, 5,6-prosenttinen, aito pintahiivakäymisellä valmistettu stout, johon muodostuu kaunis kastanjanruskea vaahto. Useiden eri mallaslaatujen sekoituksella olueen on saatu suklaan ja lakritsin sävyjä, johon sikarilaatikkomainen puun aromi tuo arvokkuutta ja ryhtiä. Humalina on käytetty Hallertaun alueen Magnum- ja Mittelfrüh-lajikkeita ja aromia tuo uusi amerikkalainen Delta. Weihenstephaner on saatavilla tammikuun ajan vain HOK-Elannon OlutHuoneista.

Weihenstpehaner Stout on tarjolla HOK-Elannon OlutHuoneissa tammikuussa 2015 0,4 litran tuopeista hintaan 7,90 €. Asiakasomistajat pääsevät nauttimaan oluensa S-Etukortin esittäessään hintaan 7,40 €.


HOK-Elannon OlutHuoneet: Amsterdam, Angleterre, Ølhus Helsinki, Ølhus Stockholm, Ølhus Oslo, Ølhus København, Joutsen, Kaisla, Kitty´s Public House, Kuikka, Pošeidon, Rotterdam, Sailor´s, William K (Annankatu, Kurvi, Sello, Mannerheimintie, Tennispalatsi, Kylä).

Osoitteet ja lisätiedot HOK-Elannon OlutHuoneista: www.oluthuone.fi

Lisätietoa:

Taisto Hännikäinen
ryhmäpäällikkö
OlutHuoneet
HOK-Elanto
puh. 010 76 60644
sähköposti: taisto.hannikainen@sok.fi 

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen 560 000 asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on lähes 1,8 mrd. euroa, ja yritys työllistää yli 6 000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs