Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » OlutHuoneiden tammikuun hanaolut: SAISON DUPONT BIOLOGIQUE 5,5 %

HOK-Elanto

OlutHuoneiden tammikuun hanaolut: SAISON DUPONT BIOLOGIQUE 5,5 %

Tiedote.
Julkaistu: 26.12.2013 klo 01:00
Julkaisija: HOK-Elanto

Belgialaisen oluenpanotaidon parhaimmistoon kuuluva saison on tarjolla OlutHuoneiden hanoissa tammikuun koittaessa. Väriltään oljenkeltainen ja luonteeltaan raikas ja hennon pippurinen olut on vakiinnuttamassa ansaitusti asemansa todellisena klassikkona.

Saison Dupont Biologique on belgialaisen maatilapanimon, Dupontin, luomus. Olut on monien mielestä maailman parhaana pidetyn saisonin luomuversio. Luonteeltaan Saison Dupont Biologique sitruksisen raikas ja saisoneille tyypillisesti hennon pippurinen. Väriltään olut on kauniin oljenkeltainen.

Tourpesissa sijaitseva Dupontin perinteikäs panimo on osa belgialaista panimotoiminnan historiaa. Se on toiminut yhtäjaksoisesti vuodesta 1844, mutta rakennukset, joissa panimotoimintaa harjoitetaan, ovat peräisin vuodelta 1759. Panimon tuottamat oluet olivat alun perin kausioluita, mutta nykyään valikoima on laajempi. Dupontin toimintatavat ovat tiiviisti yhteydessä panimon historiaan, sillä sen valmistamat oluet tuotetaan edelleen perinteisin menetelmin. Panimon vuosituotanto yltää tänä päivänä 18 000:een hehtolitraan.

Dupontin oluet ovat niittäneet mainetta korkealla laadullaan oluen ystävien keskuudessa. Suosituimpia Dupontin oluita ovat vaaleat janonsammuttajat, Moinette ja Saison Dupont, joista jälkimmäiseen pohjautuu nyt OlutHuoneissa tarjolla oleva Saison Dupont Biologique.

Saison Dupont Biologique on tarjolla HOK-Elannon OlutHuoneissa tammikuun ajan 0,4 litran tuopeissa asiakasomistajahintaan 7,40 €. Hinta ilman S-Etukorttia on 7,90 €.

HOK-Elannon OlutHuoneet: Amsterdam, Angleterre, Hádanka, Hostina, Joutsen, Kaisla, Kitty´s Public House, Kuikka, Milenka, Pošeidon, Rotterdam, Sailor´s, William K (Annankatu, Kurvi, Sello, Mannerheimintie, Tennispalatsi, Kaari).

Osoitteet ja lisätiedot HOK-Elannon OlutHuoneista: www.oluthuone.fi

Lisätietoa:
Taisto Hännikäinen
ryhmäpäällikkö
OlutHuoneet
HOK-Elanto
puh. 010 76 60644
sähköposti: taisto.hannikainen@sok.fi 

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen 560 000 asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on lähes 1,8 mrd. euroa, ja yritys työllistää yli 6 000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs