Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » OlutHuoneiden tammi-helmikuun kotimainen pienpanimo-olut: VAHTIMESTARI 6,1 %

HOK-Elanto

OlutHuoneiden tammi-helmikuun kotimainen pienpanimo-olut: VAHTIMESTARI 6,1 %

Tiedote.
Julkaistu: 28.12.2014 klo 22:00
Julkaisija: HOK-Elanto

Ruosniemen Panimon Vahtimestari on tumma, täyteläisen suklainen portteri, johon tuo samettista pehmeyttä valmistuksessa käytetty aito vanilja. Tämä laatuolut on tarjolla OlutHuoneiden hanoissa alkuvuodesta, tammi-helmikuussa 2015.

Vahtimestari on väriltään tumman punertavan ruskea ja tuoksultaan paahteinen ja suklainen sekä reilusti vaniljainen. Maussa on pehmeää makeutta sekä täyteläistä suklaisuutta, tuoksussa on paahteisuutta sekä tuntuvasti vaniljaa. Aistittavissa on myös häivähdyksiä humaloinnin mukanaan tuomasta hedelmäisyydestä. Jälkimaussa on riittävästi humalan puraisua sekä kermakahvimaista sulavaa lumoa.


Vahtimestari on melko tuoreen mutta jo oluenpanotaidoillaan ansioituneen Ruosniemen Panimon luomus. Ruosniemen Panimon perustajat ovat teknisen alan ammattilaisia, joita yhdistää rakkaus hyvään olueen. Panimon tuotteet valmistetaan itse suunnitellulla ja rakennetulla laitteistolla 1800-luvulta peräisin olevassa entisessä navetassa, metrin paksuisten kiviseinien suojassa.


Panimo on perustettu vuonna 2011 ja se keskittyy tuotannossaan käsintehtyihin laatuoluihin. Panimon toiminta-ajatuksena on tehdä maultaan omaleimaisia, haastavia ja korkeatasoisia oluita kaikille, jotka arvostavat muutakin kuin edullista litrahintaa ja helppoa juotavuutta.


Ruosniemen Panimon Vahtimestari on tarjolla HOK-Elannon OlutHuoneissa tammi-helmikuussa 2015 0,4 litran tuopeista hintaan 7,40 €.


HOK-Elannon OlutHuoneet: Amsterdam, Angleterre, Ølhus Helsinki, Ølhus Stockholm, Ølhus Oslo, Ølhus København, Joutsen, Kaisla, Kitty´s Public House, Kuikka, Pošeidon, Rotterdam, Sailor´s, William K (Annankatu, Kurvi, Sello, Mannerheimintie, Tennispalatsi, Kylä).

Osoitteet ja lisätiedot HOK-Elannon OlutHuoneista: www.oluthuone.fi

Lisätietoa:

Taisto Hännikäinen
ryhmäpäällikkö
OlutHuoneet
HOK-Elanto
puh. 010 76 60644
sähköposti: taisto.hannikainen@sok.fi

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen 560 000 asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on lähes 1,8 mrd. euroa, ja yritys työllistää yli 6 000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs