Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » OlutHuoneiden marras-joulukuun pienpanimo-olut: STADIN PANIMON AMERICAN LAGER 4,5 %

HOK-Elanto

OlutHuoneiden marras-joulukuun pienpanimo-olut: STADIN PANIMON AMERICAN LAGER 4,5 %

Tiedote.
Julkaistu: 30.10.2014 klo 11:00
Julkaisija: HOK-Elanto

OlutHuoneiden loppuvuoden kotimainen pienpanimo-olut on erittäin raikas ja tasapainoinen lager, joka voitti Suomen Paras Olut -kilpailun tänä vuonna.

Marras-lokakuussa OlutHuoneiden hanoihin ilmaantuva Stadin Panimon valmistama American Lager on menestynyt Suomen Paras Olut -kilpailussa aiemminkin. Se voitti kahtena edeltävänä vuonna oman sarjansa pääpalkinnot, mutta nousi tänä vuonna koko kisan voittoon.

Suomen Paras Olut-kilpailu pyrkii kohottamaan suomalaisten oluiden arvostusta sekä lisäämään tietoisuutta oluista sekä niiden valmistajista. Kilpailuun osallistuvat suurten ja pienten kotimaisten valmistajien luomukset. Tapahtuman pääpaino on itse tuotteissa ja niiden ominaisuuksien arvioinnissa.

Stadin Panimon American Lager on pitkään kypsytetty ja käsin tehty, astiakäyvä täysmallaspohjahiivaolut, joka on Hopback-aromihumaloitu.  Humalointi on reipas olematta kuitenkaan liian päällekäyvä. Oluen aromit ovat peräisin valikoiduista käpyhumalista. Tuoksussa on runsaasti kukkamaisuutta ja sitrushedelmiä, ja tasapainoinen maku on täyteläinen, pehmeän maltainen ja sopivan katkera.

KV 10,8 °P
IBU 35
ALK. 4,5 TIL.-%

Stadin Panimon Americn Lager on tarjolla HOK-Elannon OlutHuoneissa marras-joulukuussa 2014 0,5 litran tuopeista hintaan 7,90 €.

HOK-Elannon OlutHuoneet: Amsterdam, Angleterre, Ølhus Helsinki, Ølhus Stockholm, Ølhus Oslo, Ølhus København, Joutsen, Kaisla, Kitty´s Public House, Kuikka, Pošeidon, Rotterdam, Sailor´s, William K (Annankatu, Kurvi, Sello, Mannerheimintie, Tennispalatsi, Kylä).

Osoitteet ja lisätiedot HOK-Elannon OlutHuoneista: www.oluthuone.fi

Lisätietoa:

Taisto Hännikäinen
ryhmäpäällikkö
OlutHuoneet
HOK-Elanto
puh. 010 76 60644
sähköposti: taisto.hannikainen@sok.fi

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen 560 000 asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on lähes 1,8 mrd. euroa, ja yritys työllistää yli 6 000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs