Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » OlutHuoneiden loppuvuoden pienpanimo-olut: Malmgård Talviportteri 6,3 %

HOK-Elanto

OlutHuoneiden loppuvuoden pienpanimo-olut: Malmgård Talviportteri 6,3 %

Tiedote.
Julkaistu: 31.10.2012 klo 01:00
Julkaisija: HOK-Elanto

OlutHuoneiden hanoista tarjotaan loppuvuoden kotimaisena pienpanimo-oluena tuhtia ja maukasta Malmgårdin Talviportteria.

Sysimusta, runsaan paahteinen, silkkisen pehmeä ja täyteläinen Malmgårdin Talviportteri on keskiasteisesti humaloitu portteri, jonka valmistuksessa on käytetty Malmgårdin panimon tilusten omaa emmervehnää.

Emmervehnää on käytetty oluen raaka-aineena jo kauan sitten, sillä se oli jo faaraoiden aikaan oluenpanijoiden suosiossa. Se tunnettiin korkeatasoisena oluen raaka-aineena, joka toi olueen toivotunkaltaisia ominaisuuksia. Malmgårdin Talviportteriin emmervehnä antaa pehmeyttä ja pyöreyttä tasapainottamaan tummien maltaiden kuivuutta ja paahteisuutta.

Malmgård on tullut viime vuosina tunnetuksi useiden laadukkaiden pienpanimo-oluiden tuottajana ja nyt OlutHuoneisiin tarjolle tuotava Malmgård Talviportteri jatkaa hienosti Malmgårdin panimon perinteitä ammattinsa osaavana oluen valmistajana.

Alkoholipitoisuus 6,3 til-%
Kantavierrevahvuus 15,5 %
Katkeruus: n. 35 EBU
Väri: yli 200 EBC

Malmgårdin Talviportteri on tarjolla HOK-Elannon OlutHuoneissa vuoden 2012 loppuun asti 0,5 litran tuopeissa asiakasomistajahintaan 7,50 €.

HOK-Elannon OlutHuoneet: Amsterdam, Angleterre, Hádanka, Hostina, Joutsen, Kaisla, Kitty´s Public House, Kuikka, Milenka, Pošeidon, Rotterdam, Sailor´s, William K (Annankatu, Kurvi, Sello, Mannerheimintie, Tennispalatsi).

 

Osoitteet ja lisätiedot HOK-Elannon OlutHuoneista: www.oluthuone.fi

Lisätietoa:

Taisto Hännikäinen

ryhmäpäällikkö
OlutHuoneet
HOK-Elanto
puh. 010 76 60644
sähköposti: taisto.hannikainen@sok.fi 

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen 560 000 asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on lähes 1,8 mrd. euroa, ja yritys työllistää yli 6 000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs