Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » OlutHuoneiden lokakuun hanaolut: Kuohu Bock 6,2 %

HOK-Elanto

OlutHuoneiden lokakuun hanaolut: Kuohu Bock 6,2 %

Tiedote.
Julkaistu: 02.10.2014 klo 11:00
Julkaisija: HOK-Elanto

OlutHuoneen lokakuun hanaolut tulee Mallaskosken panimolta. Tumman kuparin värinen, bock-tyylinen lager, jossa on muhkeaa maltaisuutta ja herkullista makeutta ei jätä ketään kylmäksi.

Seinäjoella oluita valmistava Mallaskoski kunnioittaa komeasti saksalaisia olutperinteitä tuomalla markkinoille bock-tyylisen lagerin. Kuohu Bockissa on oluttyylille uskollisesti täyteläistä ja muhkeaa maltaisuutta. Mallaspohjassa onkin käytetty viittä eri mallasta. Cara-aroma-, tummat karamelli- ja suklaamaltaat tuovat olueen tunnusomaista makeutta. Näiden lisäksi olueen on käytetty pale ale- ja dark ale -maltaita. Humalointi on tehty perle-humalalla.

Kuohu Bock on tumman kuparinpunertava, vaahto on vaaleaa ja se jättää lasiin kauniin pitsin. Tuoksussa on maltaita ja maan aromeja. Maku on runsaan maltainen, makeahko ja leipämäinen. Suutuntuma on täyteläinen ja melko hiilihappoinen. Jälkimaussa on katkeruutta, kuten kuuluukin. Kaiken kaikkiaan tasalaatuinen ja perinteitä kunnioittava bock, joka kannattaa käydä maistelemassa lähimmässä OlutHuoneessa.

Kuohu Bock on tarjolla HOK-Elannon OlutHuoneissa lokakuun ajan asiakasomistajahintaan 7,40 €. Hinta ilman S-Etukorttia on 7,90 €.

HOK-Elannon OlutHuoneet: Amsterdam, Angleterre, Ølhus Helsinki, Ølhus Stockholm, Ølhus Oslo, Joutsen, Kaisla, Kitty´s Public House, Kuikka, Pošeidon, Rotterdam, Sailor´s, William K (Annankatu, Kurvi, Sello, Mannerheimintie, Tennispalatsi, Kylä).

Osoitteet ja lisätiedot HOK-Elannon OlutHuoneista: www.oluthuone.fi

Lisätietoa:

Taisto Hännikäinen
ryhmäpäällikkö
OlutHuoneet
HOK-Elanto
puh. 010 76 60644
sähköposti: taisto.hannikainen@sok.fi

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen 560 000 asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on lähes 1,8 mrd. euroa, ja yritys työllistää yli 6 000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs