Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » OlutHuoneiden alkuvuoden 2014 pienpanimo-olut: Biopukki 6,0 %

HOK-Elanto

OlutHuoneiden alkuvuoden 2014 pienpanimo-olut: Biopukki 6,0 %

Tiedote.
Julkaistu: 30.12.2013 klo 12:00
Julkaisija: HOK-Elanto

OlutHuoneiden alkuvuoden 2014 pienpanimo-olut on kauniin punertava, miellyttävän maltainen ja mukavasti lämmittävä luomulager tamperelaiselta Koskipanimolta.


Tammi-maaliskuussa OlutHuoneet tarjoavat hanoistaan tamperelaisen Plevnan uutuutta, Biopukkia. Biopukki on nimensä mukaisesti bock-tyylin olut, eli vuodenaikaan sopiva, tukevarunkoinen ja lämmittävä luomulager. Olut on väriltään kauniin punertava ja tuoksusta löytää paahtunutta karamellimaista mallasta ja toffeeta. Biopukki eroaa saksalaisista esikuvistaan rapsakkaammalla humaloinnillaan. Saksalaisen Hallertau-humalan katkerot tasapainottavatkin mukavasti tukevan maltaista runkoa. Biopukki on OlutHuoneiden tammikuun teeman mukaisesti kokonaan luomutuote ja lisäksi vielä kotimaista käsityötä.

Panimoravintola Plevnan yhteydessä toimiva Koskipanimo Oy on tuottanut vuosien varrella useita menestyneitä ja arvostettuja pienpanimo-oluita. Se kehittää jatkuvasti uusia tuotteita saksalaisen puhtaussäädöksen mukaisesti, käyttämättä prosessissa mitään lisäaineita. Vuodesta 1994 asti toiminut panimo onkin kasvattanut tuotevalikoimaansa lähes kahteenkymmeneen. Tarjolla on nykyään useita erilaisia oluita ja siidereitä sekä panimosimaa janon sammuttamiseksi. Koskipanimo tuo lisäksi markkinoille vuosittain useita pienempiä eriä erilaisia kausi- ja erikoistuotteita.

Biopukki:

Maltaat: Luomu Pilsner, Luomu Munich, Luomu Cara Gold, Luomu Chocolat
Humalat: Hallertau Tradition
Vol 6,0 %
EBU 32
EBC 120

Biopukki on tarjolla kaikissa OlutHuoneissa vuoden 2014 alkuneljänneksellä 0,4 litran tuopeissa hintaan 7,70 €.

HOK-Elannon OlutHuoneet: Amsterdam, Angleterre, Hádanka, Hostina, Joutsen, Kaisla, Kitty´s Public House, Kuikka, Milenka, Pošeidon, Rotterdam, Sailor´s, William K (Annankatu, Kurvi, Sello, Mannerheimintie, Tennispalatsi, Kaari).

Osoitteet ja lisätiedot HOK-Elannon OlutHuoneista: www.oluthuone.fi

Lisätietoa:

Taisto Hännikäinen
ryhmäpäällikkö
OlutHuoneet
HOK-Elanto
puh. 010 76 60644
sähköposti: taisto.hannikainen@sok.fi 

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen 560 000 asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on lähes 1,8 mrd. euroa, ja yritys työllistää yli 6 000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs