Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Nurmelan uusi tuotesarja Link esitellään Tukholman Furniture & Light messuilla 3.-7.2.2015 osastollamme C16:44

Nurmela

Nurmelan uusi tuotesarja Link esitellään Tukholman Furniture & Light messuilla 3.-7.2.2015 osastollamme C16:44

Tiedote.
Julkaistu: 29.01.2015 klo 11:30
Julkaisija: Nurmela

Kauhajokelainen pitkät perinteet omaava huonekaluvalmistaja Nurmela esittelee uuden Link –tuotesarjan Tukholmassa helmikuun alussa. Uuden sarjan on suunnitellut Lahdessa toimiva palkittu suunnittelija Tapio Anttila.

Link on muunneltava kotimainen hyllyjärjestelmä, jossa funktionaalisuus kohtaa designin. Hyllyjärjestelmän materiaali on massiivitammea ja on saatavilla luonnonvärisenä sekä valkoiseksi tai mustaksi sävytettynä. Link tarjoaa tuoreen näkökulman massiivipuisiin säilytyskalusteisiin. Puu on ekologinen materiaali ja tuo lämpöä ja ajattomuutta kodin sisustukseen. 

- Olemme panostaneet entistä enemmän muotoiluun tuotteissamme ja tuore yhteistyömme Tapio Anttilan kanssa lähti heti lentoon uuden Link tuotesarjan myötä. Odotuksemme Tukholman messuilta ovat mielenkiintoiset, sillä näen Link:illä olevan vientipotentiaalia myös kauemmas Eurooppaan. Linkin myötä esittelemme suomalaiseen säilytyskaluste-muotoiluun jotain todella uutta, kertoo toimitusjohtaja Jukka Nurmela. 

LINK - tuotesarjan suunnittelija, Tapio Anttila 

Sisustusarkkitehti (SIO) Tapio Anttila (s. 1962) on arvostettu muotoilija sekä Suomessa että ulkomailla. Anttilan työkenttä on laaja sisältäen esinemuotoilua, konseptisuunnittelua ja sisustusarkkitehtuuria. Anttila on erityisen kiinnostunut suomalaisesta puusta ja sen työstämisestä modernilla tavalla, perinteitä kunnioittaen. Huonekalusuunnittelussa hän keskittyy funktionaalisiin kodin ja julkisen tilan kalusteisiin. Anttila on saanut useita merkittäviä kotimaisia ja kansainvälisiä palkintoja kuten Good Design Awardin, Green Good Design Awardin ja EcoDesign Awardin ympäristöystävällisestä designista. Vuonna 2012 hänet valittiin Suomessa vuoden huonekalumuotoilijaksi. Hän on osallistunut lukuisiin kansainvälisesti merkittäviin näyttelyihin ja vientihankkeisiin. 

Lisätietoja: 

Jukka Nurmela, Toimitusjohtaja, Huonekalutehdas Nurmela Oy, 0400 562 845, jukka.nurmela@nurmela.com, www.nurmela.fi

Tapio Anttila, Toimitusjohtaja, Tapio Anttila Design, 040 521 2606, tapio@tapioanttila.com, www.tapioanttila.com 

Kuva- ja materiaalipyynnöt: 

Sanna-Mari Petäjistö, Suunnittelija, Huonekalutehdas Nurmela Oy, 06 2350 230, sanna-mari.petajisto@nurmela.com, www.nurmela.fi

Liitetiedostot

Perheyritys joka tunnetaan.

46 vuotta sitten perustettu huonekalutehdas Nurmela on vuosien saatossa kasvanut yhdeksi Suomen tunnetuimmista huonekaluvalmistajista. Yritys on perheomisteinen ja sen pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Etelä-Pohjanmaalla, Kauhajoen kaupungissa. Nurmelan tuotteille on myönnetty suomalainen Design from Finland –merkki.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs