Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » NIOXIN esittelee ensimmäisen yöhoitotuotteen hiustenlähtöä vastaan: NIOXIN Night Density Rescue

NIOXIN

NIOXIN esittelee ensimmäisen yöhoitotuotteen hiustenlähtöä vastaan: NIOXIN Night Density Rescue

Tiedote.
Julkaistu: 18.01.2016 klo 10:46
Julkaisija: NIOXIN

Yli 25 vuoden ajan NIOXIN on auttanut hiusten ohenemisesta kärsiviä saamaan paksummat ja tuuheamman näköiset hiukset. Nyt ensimmäistä kertaa NIOXIN tarjoaa kuluttajille sekä päivällä että yöllä käytettäviä tuotteita.

NIOXIN esittelee Night Density Rescuen*, brändin ensimmäisen yöhoitotuotteen, jonka on kliinisesti todistettu lisäävän hiusten tuuheutta vähentämällä hapettumisen aiheuttamaa hiustenlähtöä. Uusi mullistava NIOXYDINE24-teknologia sisältää antioksidantteja, jotka korjaavat hapettumisen aiheuttamaa vahinkoa hiuspohjassa.

NIOXIN Night Density Rescue sopii kaikille hiustyypeille. Tuote ei jätä jälkiä tyynyliinaan ja sen mieto tuoksu on suunniteltu nimenomaan käytettäväksi yötä vasten. Kyseessä on NIOXIN-hiustenhoitosarjan uusin innovaatio, joka vie hiuspohjan hoidon uudelle aikakaudelle.

Hiusten oheneminen ja hiustenlähtö ovat monelle suuri huolenaihe, sillä hiukset ovat tärkeä osa omaa identiteettiä ja kauneutta. Viimeisimmät tutkimukset osoittavat, että ympäristön vapaat radikaalit voivat laukaista hiustenlähdön. Lisäksi tutkimusten mukaan eniten hiustenlähdöstä kärsivillä ihmisillä on nähtävissä enemmän hapettumista hiuspohjassa.

Vapaat radikaalit saavat aikaan reaktioita ja muuttavat esimerkiksi ruoan energiaksi elimistössä. Niillä on kuitenkin myös ei-toivottuja sivuvaikutuksia, kuten hiuspohjan tai ihon hapettuminen. Iholla tämä näkyy esimerkiksi ryppyinä ja tummina pigmenttiläiskinä. Jos vapaat radikaalit aiheuttavat hapettumista hiuspohjassa, seurauksena voi olla hiustenlähtöä.

Monet kuluttajat ovat jo omaksuneet erillisten päivä- ja yövoiteiden käytön ihonhoidossaan. Yön aikana keho ehtii levätä ja korjata vaurioita, ja tätä kehon ominaisuutta voidaan hyödyntää myös hiusten ja hiuspohjan vaurioiden korjaamisessa.

Päivän ja yön vaikutukset

Ihmisen keho noudattaa vuorokausirytmiä, joka tunnetaan myös sisäisenä kellona. Tällä tarkoitetaan fyysisiä, henkisiä ja käyttäytymiseen liittyviä muutoksia, jotka säätelevät toimintoja ja kertovat keholle, milloin on aika nukkua. Vuorokausirytmi on tärkeä kehon toiminnan kannalta. Päivän aikana keho joutuu puolustautumaan ympäristön myrkkyjä vastaan. Päivällä hiuspohjassa talintuotanto on korkeampi, sillä hiuspohja on alttiimpi ympäristötekijöille ja vaurioille.

Yöllä kehon luonnollinen kyky korjata vaurioita tehostuu, kun keho on lepotilassa ja solut uusiutuvat. Tieteellinen tutkimus on myös osoittanut, että hapettumisen aiheuttamat vauriot ovat vähäisempiä yön aikana. Yö on siis soluille optimaalista aikaa uusiutua ja korjaantua. Koska antioksidanttien määrä on pienempi ihon ulommissa kerroksissa, keho voi hyötyä Night Density Rescuen kaltaisesta, tehokkaita antioksidantteja sisältävästä aineesta.

Miten tuote toimii?

Night Density Rescue on hiuspohjaan jätettävä hoitoaine, joka hyödyntää mullistavaa NIOXIDYNE24-teknologiaa ja jonka on kliinisesti todistettu lisäävän hiusten tuuheutta vähentämällä hiuspohjan hapettumisesta johtuvaa hiustenlähtöä.

NIOXIDYNE24 sisältää tehokkaita antioksidantteja, kuten E-vitamiiniasetaattia, inkivääriuutetta, kofeiinia ja biotiinia, joiden tiedetään korjaavan hapettumisen aiheuttamaa vahinkoa hiuspohjassa. Nämä antioksidantit auttavat kehoa taistelemaan hapettumisen aiheuttamaa vahinkoa vastaan luovuttamalla elektronin, joka estää vapaiden radikaalien aiheuttamaa hapettumista ja auttaa siten pitämään hiuspohjan terveenä.

Night Density Rescue -hoitoainetta levitetään suoraan hiuspohjaan mukana tulevan pipetin avulla. Yötä vasten käytettäväksi tarkoitetulla tuotteella on mieto, rauhoittava tuoksu eikä se jätä jälkiä tyynyyn. Lisäksi se soveltuu kaikille hiustyypeille.

NIOXIN Night Density Rescue tulee myyntiin NIOXIN-kampaamoihin 1. maaliskuuta. Suositushinta 52,50€, 70 ml.

 

Lisätietoja, kuva- ja näytepyynnöt:

Elena Pallaskivi
Hill+Knowlton
elena.pallaskivi@hkstrategies.com
puh. 040 777 1445

Nordic Communications Manager
Cecilia Kjøller Rasmussen
rasmussen.ck@pg.com
Puh: +46 72 574 0710

* Night Density Rescue -tuotetta voidaan käyttää myös päivällä. Tuotetta suositellaan käytettäväksi yöllä, sillä tieteellinen tutkimus on osoittanut, että hapettumisen aiheuttamat vauriot ovat vähäisempiä yön aikana, ja se on optimaalista solujen uusiutumisen aikaa. Käyttämällä tuotetta yöllä päivän aikana aiheutuneita vapaiden radikaalien vahinkoja on mahdollista korjata.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs