Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Muotoiluinstituutti mukana Kööpenhaminan muotiviikolla

Lahden ammattikorkeakoulu

Muotoiluinstituutti mukana Kööpenhaminan muotiviikolla

Tiedote.
Julkaistu: 08.08.2014 klo 12:41
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutin muoti- ja vaatetussuunnittelu kutsuttiin Kööpenhaminan muotiviikolle. Järjestimme muotinäytöksen 6.8.2014 Royal Danish Academy of Music:ssa (http://www.dkdm.dk)(https://www.facebook.com/royaldanishacademyofmusic).

Paikalle saapui noin 300 vierasta. 

Muotoiluinstituutin muotinäytös järjestettiin ensimmäistä kertaa Kööpenhaminan muotiviikolla, joka on tärkein ja suurin alan ammattilaistapahtuma skandinaviassa. Näytöksen organisoijana ja kutsujana toimi Gallery International Fashion Fair (www.gallery.dk). Osallistuneet opiskelijat pääsivät esittelemään tuotteitaan myös messuosastolle Galleryn Rising Stars –alueelle.

Näytöksessä esiteltiin syksyllä 2013 alottaneiden opiskeljoiden MUVA13 -ryhmän When The Tape Runs Out –kollektiivimallisto (ensimmäiset 10 valkoista asukokonaisuutta) sekä Ida Mohell’n, Piia Emilian ja Carita Kieman opinnäytetyömallistot. Mallistot saivat runsaasti positiivista palautetta sekä kokonaisuutena yleisesti että innovatiivisuudestaan ja laadukkuudestaan.

Näytösprojektin ohjaajana toimi muoti- ja vaatetussuunnittelun lehtori, vastuuopettaja Minna Cheung. Näytöksen tuottajana toimi YAT.

Viralliset runway-kuvat: http://www.copenhagenfashionweek.com/image-viewer/2394/runway

Lisätietoja antaa: Minna Cheung, 044-7081481, minna.cheung@lamk.fi

Julkaisukelpoisten kuvien tiedustelut: Minna Cheung, yhteystiedot kuten em

 

 

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs