Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Moccamasterin joululahjavinkit kahvin ystäville

Moccamaster

Moccamasterin joululahjavinkit kahvin ystäville

Tiedote.
Julkaistu: 17.11.2015 klo 12:37
Julkaisija: Moccamaster


M
occamasterin kahvinkeittimet ja oheistarvikkeet ovat laatutietoisen kahvinystävän toivelahja jouluksi. Tarvikkeista voi koota juuri lahjansaajalle sopivan paketin tai ilahduttaa häntä upouudella kahvinkeittimellä, josta on iloa pitkään joulun jälkeenkin. Moccamasterin keittimistä löytyy sopiva vaihtoehto niin kiireiselle kaupunkilaissinkulle kuin isommallekin perheelle.

Moccamaster Cup-one – uutuusväri pinkki
Cup-onella keitetään kupillinen maukasta kahvia kerrallaan suoraan kahvikuppiin. Tuote sopii niin pieneen kuin isoonkin keittiöön. Täydellinen lahja kotoa muuttavalle, citysinkulle tai vaikka lisävarusteeksi työhuoneelle. Saatavissa kuudessa eri värissä, joista uutuus on pinkki. Pakkaukseen kuuluu kaksi tyylikästä posliinimukia. Svh. 199 euroa

Moccamaster KBGC982 AO – uutuusväreinä turkoosi sekä mattapintainen punainen
Klassisen Moccamasterin premium-malli keittää 10 kuppia kahvia 6 minuutissa. Loistava lahjaidea isommalle perheelle, useamman opiskelijan yhteisasuntoon tai vaikka työpaikalle. Keittimen kaksi erillistä vastusta takaavat optimaalisen kahvin suodatus- ja tarjoilulämpötilan. Kahdeksasta värivaihtoehdosta löytyy valinnanvaraa. Uutuusväreissä Wild Berry ja Brick Red uutta on myös keittimen tyylikäs, industrial-henkinen mattapinta. Svh. 249 euroa.

Moccamaster CD AO – tyylikkään valkoisena ja hopeanvärisenä
Elegantti design-keitin täydentää modernin keittiön sisustuksen. 10 kuppia kahvia suodattuu 6 minuutissa ja automaattinen tippalukko lisää käyttömukavuutta. Kaksi erillistä vastusta takaavat optimaalisen suodatus- ja säilytyslämpötilan. Uutena ominaisuutena lämpölevyn automaattinen tehonsäätö, joka takaa valmiin kahvin oikean lämpötilan. Automaattinen virrankatkaisu tuo turvallisuutta käyttöön. Saatavana valkoisena ja hopeanvärisenä. Svh. 219 euroa.

 

Kahvin valmistus on arjen käsityötä. Parhaan tuloksen saa, kun käytössä on tehokas kahvinkeitin, laadukasta kahvia sekä toimivat oheistarvikkeet. Design-tarvikkeilla niin kahvin valmistaminen kuin säilyttäminen onnistuvat tyylikkäästi.

Moccamaster-kahvimylly
Mikä onkaan parempaa kuin tuoreen, vastajauhetun kahvin aromikas tuoksu? Moccamasterin kahvimylly jauhaa kahvipavut juuri suodatinkahvinkeittimelle sopivaan karkeuteen. Mylly on nopea ja helppokäyttöinen. Nappilahja kahvihifistelijöille ja kotibaristoille! Svh. 129 euroa.

Moccamaster-mittakannu
Hyvä kahvi vaatii hyvät välineet ja raaka-aineet, joista yksi tärkeimmistä on raikas ja puhdas vesi. Muista aina annostella vesi kahvinkeittimen säiliöön erillisellä mittakannulla. Näin kahvinkeitin pysyy puhtaampana ja kahvi maukkaana. Moccamaster-mittakannu on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siinä on silikonipäällysteinen kädensija. Svh. 39,90 euroa.

KeepCup-kestomuki
Kiireisen kahvinystävän vakiovaruste on kevyt, ergonominen ja ekologinen takeaway-kestomuki, joka sopii käytettäväksi yhdessä Cup-one-keittimen kanssa. KeepCup-muki on konepestävä ja kierrätettävä vaihtoehto kertakäyttöisille pahvimukeille. Tiiviin kannen ansiosta mukin sisältö ei läiky liikkeessäkään.  Saatavilla valkoisena, mustalla Moccamaster-logolla. Svh. 13,50 euroa.

Moccamaster-kahvipurkki
Ilmatiivis Moccamaster-kahvipurkki suojaa kahvia valolta ja hajuilta, jolloin kahvi säilyy aromikkaana pidempään. Tyylikäs säilytyspurkki on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. 

Moccamaster-mittalusikka
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu Moccamaster-mittalusikka varmistaa kahvin oikean annostuksen. Silikonisen kädensijan ansiosta lusikkaa on miellyttävä käyttää.

 

Moccamaster-kahvinkeittimet ja -tuotteet ovat myynnissä hyvinvarustetuissa päivittäistavara- ja kodinkoneliikkeissä sekä Moccamasterin nettisivuilla www.moccamaster.com

  

Lisätiedot
Oy Moccamaster Nordic Ab, maajohtaja Tiina Airola, p. 040 156 3570 tai tiina.airola@moccamaster.com

Liitetiedostot

Moccamaster on hollantilainen kahvinkeitinmerkki, joka on lanseerattu markkinoille vuonna 1969. Moccamaster-keittimien teknologian kehitti Gerard C. Smit. Moccamaster-kahvinkeittimet valmistavat kahvin European Coffee Brewing Centren (ECBC) standardien mukaan. Moccamaster-kahvinkeittimet valmistetaan edelleen käsityönä Hollannissa ja tuotteilla on 10 vuoden takuu. www.moccamaster.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs