Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Miten Sinä vietät tulevaa perjantaita? Osallistu Starbucksin Uusi tapa nauttia Cappuccino –kampanjaan 14.8. ja interaktivoidu!

Pilgrim Oy

Miten Sinä vietät tulevaa perjantaita? Osallistu Starbucksin Uusi tapa nauttia Cappuccino –kampanjaan 14.8. ja interaktivoidu!

Kutsu.
Julkaistu: 13.08.2015 klo 14:04
Julkaisija: Pilgrim Oy

Starbucksin Uusi tapa nauttia Cappuccino –kampanja on ollut käynnissä koko kesän. Alkukesästä pohdimme arjesta irrottautumisen tärkeyttä, nyt lähetämme terveiset takaisinpaluusta arkeen. Arjestakin löytyy tilaa irrottautumiselle, jos pienille hetkille antaa mahdollisuuden.

Miten Sinä vietät tulevaa perjantaitasi 14.8.? Ota kuva itsestäsi Starbucks Discoveries kylmäkahvin kanssa, ja liitä se Instagramiin, Facebookiin, Pinterestiin tai Twitteriin. Lisää mukaan hashtag #starbucksdiscoveries ja haasta muutkin irrottautumaan vielä hetkeksi ennen tulevaa syksyä.

Lähetä kesäiset kylmäkahviterveiset, missä ikinä oletkin! #starbucksdiscoveries.

 

Starbucks näytejakelukärry löytyy menomatkalla Flow Festivaaleille

Starbucks Discoveries ilmaisnäytejuoman saa tänä viikonloppuna myös Flow Festivaalien aikaan Suvilahteen menevältä pääväylältä. 

Starbucks Discoveries kylmӓkahvit löytyvät vähittäismyymälöiden ja hyvin varusteltujen kioskien kylmähyllyistä kautta maan. Kylmäkahvimaut: Seattle Latte, Caramel Macchiato, Chocolate Mocha, Cappuccino - UUTUUS

 

Lisätiedot:

Sanna Mämmi

Viestintäkonsultti, Pilgrim Oy

Sanna.mammi@pilgrim.fi , 040-727523

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs