Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Miele G 6000 EcoFlex astianpesukone on 20% energiatehokkaampi

Pilgrim Oy

Miele G 6000 EcoFlex astianpesukone on 20% energiatehokkaampi

Tiedote.
Julkaistu: 05.09.2016 klo 09:45
Julkaisija: Pilgrim Oy

Mielen uusin tulokas G 6000 EcoFlex -sarja korvaa nykyisen G 6000 –sarjan sekä 45cm leveät mallit. Patentoitu 3D-aterintaso+ parantaa käytettävyyttä; soppakauhoille ja isoille veitsille on nyt oma paikka ylätasolla. Energiatehokkuus on kasvanut jopa 20% paremmaksi kuin paras energialuokitus A+++. 

Miele lanseeraa uudet G 6000 EcoFlex- sarjan astianpesukoneet nyt syksyllä. Astianpesukoneiden vaatimustasojen yleistyessä kiireiseen elämänrytmiin sopivammaksi, Miele on kehittänyt G 6000 EcoFlex –sarjan koneisiin QuickPowerWash –pesuohjelman, joka on kestoltaan vain 58min. Se takaa yhdessä astianpesukoneeseen optimoitujen Mielen Ultra Tabs Multi- pesutablettien kanssa parhaan mahdollisen A-luokan pesutuloksen. Mielen astianpesukoneet on testattu kestämään 20v. vastaavaan kotitalouskäyttöön.

 

QuickPowerWash –ohjelma sekä Ultra Tabs Multi tabletit 

Uusi QuickPowerWash -ohjelma on kehitetty laadukkaaseen päivittäiseen astioiden pesemiseen. Elämänrytmin kiihtyessä, myös astianpesukoneiden on ollut tärkeä rakentua käyttäjiensä päivärytmin ympärille. Pesuohjelma helpottaa elämää, kun tiskin ehtii pestä vaikkapa ennen töihin lähtöä omien aamuaskareidensa aikana. QuickPowerWash –ohjelman pesutulos yhteensopivien Ultra Tabs Multi -tablettien kanssa on sekä kirkas että hygieeninen.

 

Patentoitu 3D aterintaso+

Käytettävyys on yksi vahvimmista astianpesukoneen valintaan vaikuttavista tekijöistä. On tärkeää, että siihen mahtuvat sekä isot soppakauhat, salaattiottimet ja veitset. Uudessa G 6000 EcoFlex –sarjan koneissa on uusi patentoitu 3D aterintaso+. Aterintaso on muunneltava, jolloin leveys, korkeus ja syvyys ovat säädeltävissä sopimaan eri keittiövälineille. Lisäksi silikonipehmusteinen FlexCare –lasinpidike pitää viinilasit paikoillaan entistä paremmin.

 

EcoTech -lämmöntalteenottojärjestelmä A+++ -20%

G 6000 EcoFlex -sarja on jopa 20% energiatehokkaampi kuin paras energialuokka A+++. Astianpesukone kerää lämpimän veden talteen koneen varaajaan, missä veden lämpöenergia lämmittää uuden kylmän, raikkaan veden seuraavaa pesuvaihetta varten. EcoTech –lämmöntalteenottojärjestelmän ansiosta Mielen uudet G 6000 EcoFlex –sarjan astianpesukoneet ovat erityisen energiatehokkaita.

Liitteenä tiedot koneesta.

####

Lisätiedot:

Sanna Mämmi, senioriviestintäkonsultti, Pilgrim Oy

Puh. 0407275232     Sanna.mammi@pilgrim.fi

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs