Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Massimo Dutti avasi lippulaivaliikkeen Helsingin ydinkeskustaan

Hill+Knowlton Strategies

Massimo Dutti avasi lippulaivaliikkeen Helsingin ydinkeskustaan

Tiedote.
Julkaistu: 14.10.2016 klo 13:39
Julkaisija: Hill+Knowlton Strategies

Massimo Dutti avasi ensimmäisen Suomen liikkeensä tänään 14. lokakuuta. Liike sijaitsee Helsingin keskeisimmällä ostoskadulla Aleksanterinkatu 15:ssä. Ajattoman hienostuneesta tyylistään tunnetun Massimo Dutti -vaatebrändin valikoimissa on sekä naisten että miesten mallistot.

Suomen liikkeen avaaminen vahvistaa Massimo Duttin asemaa Skandinaviassa ja tarjoaa suomalaisille asiakkaille mahdollisuuden tutustua mallistoihin upeassa myymälässä massimodutti.com-verkkokaupan lisäksi. Brändi on ollut Skandinavian markkinoilla vuodesta 1993 lähtien ja myymälöitä on Helsingin lisäksi Tukholmassa ja Oslossa.

Tänään avatun myymälän ilme perustuu Massimo Duttin uuteen myymäläkonseptiin, joka näkyy vaatemerkin liikkeissä yli 70 maassa. Kooltaan liike on 335 neliömetriä ja mallistot ovat esillä kahdessa kerroksessa. Helsingin liikkeen myymäläpäällikkö on Nora Tuomola.

Uusi globaali myymäläkonsepti

Massimo Duttin liikkeiden uusi ilme kuvastaa brändin asteittaista kehittymistä. Myymälätilan uusi design yhdistää modernit linjat ja klassiset yksityiskohdat Massimo Duttin tunnusmaisella tyylillä. Muutos näkyy etenkin myymälässä käytettävissä muodoissa ja pinnoissa, jotka luovat entistä lämpimämmän ja nykyaikaisemman miljöön. Myymälätilan hallitsevia materiaaleja ovat pähkinäpuu, messinki, nahka ja valkoinen marmori.

Massimo Dutti

Vuonna 1985 perustettu Massimo Dutti oli alun perin miehille suunnattu vaatemerkki. Inditex Group osti brändin vuonna 1991 ja vuodesta 1995 valikoimaan on kuulunut myös naisten vaatteet. Massimo Duttin tyyli on ajattoman elegantti, ja mallistoihin kuuluu vaatteita urbaanin rennosta tyylistä aina klassisen hienostuneisiin asuihin. Massimo Dutti on tunnettu myös korkealaatuisista materiaaleista. Vuonna 2003 Massimo Dutti lanseerasi Boys & Girls -lastenvaatemalliston, joka on myynnissä verkkokaupassa. Massimo Dutti on kasvanut nopeasti ja vahvistanut asemaansa niin Euroopassa kuin kansainvälisesti. Brändillä on yli 775 liikettä 73 maassa.

 

Lisätiedot:

Massimo Dutti
Communication  Department
+34 93 766 76 99
victoriasps@massimodutti.com
evabc@massimodutti.com
www.massimodutti.com

Hill+Knowlton Strategies
Anu Toivanen
+358 50 3523 283
anu.toivanen@hkstrategies.fi

www.massimodutti.com
Twitter: @massimodutti
Instagram @massimodutti

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Liitetiedostot

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs