Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Markku Hämäläinen Oy Otto Brandt Ab:n konsernijohtajaksi

Oy Otto Brandt Ab

Markku Hämäläinen Oy Otto Brandt Ab:n konsernijohtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 25.01.2016 klo 08:49
Julkaisija: Oy Otto Brandt Ab

Oy Otto Brandt Ab:n hallitus on nimittänyt konsernijohtajaksi Markku Hämäläisen 22.1.2016 alkaen. Hämäläinen on ollut konsernin palveluksessa kolmen vuoden ajan ja hän on toiminut ennen nimitystään tytäryhtiö Oy Brandt Ab:n toimitusjohtajana.

”Markulla on vankka kokemus ja hyvät näytöt Oy Brandt Ab:n toimitusjohtajana ja hän on jo oman työnsä ohella viimeisen vuoden aikana käytännössä vastannut venetehtaidemme johtamisesta yhdessä paikallisen johdon kanssa. Markku tulee vastaamaan konsernijohtajana Oy Brandt Ab:n, Brandt-Polaris Oy:n, TerhiTec Oy:n ja Bike World Oy:n juoksevasta hallinnosta. Markku tulee vastaamaan kokonaisuudessaan konsernin emoyhtiön Oy Otto Brandt Ab:n toiminnasta.” kertoo hallituksen puheenjohtaja ja konsernin pääomistaja Stefan Brandt.

Minulle on tärkeää, että Markku on konsernijohtajan tehtävässä antaen samalla minulle pitkällä ajanjaksolla mahdollisuuden kehittyä tulevaisuuden haasteisiin ja perheyrityksen jatkamiseen. Tällä hetkellä keskityn hallitustyöskentelyyn ja Bike & Boat Worldin liiketoiminnan kehittämiseen.” sanoo konsernin osaomistaja Stefanie Brandt.

 

Lisätiedot:

Markku Hämäläinen, markku.hamalainen(a)brandt.fi

Puh: 020 7757 203

Otto Johan Albin Brandt perusti vuonna 1905 Helsinkiin pienen urheiluliikkeen, jonka hän nimesi Aktiebolaget Otto Brandt Osakeyhtiöksi. Viiden omistajasukupolven ja 111 vuoden aika liikkeestä on kasvanut menestyksekäs konserni, joka on pysynyt perheyrityksenä ja tunnetaan edelleen nimellä Otto Brandt. Otto Brandt on tänään alansa johtava konserni, joka tuo maahan mm. moottoripyöriä, mönkijöitä, moottorikelkkoja, perämoottoreita, meridieselmoottoreita, pienkoneita ja mopoautoja. Konsernin kokonaismyynti on lähes 100 miljoonaa euroa ja työllistää noin 180 henkilöä. Konserniin kuuluu myös venetehtaita ja vene- ja moottoripyörien vähittäismyyntiketju. Otto Brandt -konserni edustaa yhteensä 21 tuotemerkkiä, joihin kuuluvat mm. Honda, Polaris, Victory, Indian, Ligier, Arai, Silver, Terhi, Sea Star, Yanmar, Nord Star ja XO.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs