Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Magic Boost Syksy/Talvi 2016

Triumph

Magic Boost Syksy/Talvi 2016

Tiedote.
Julkaistu: 01.09.2016 klo 13:58
Julkaisija: Triumph


Parempi tuki. Enemmän itsevarmuutta. Täydellinen look.
Löydä se oikea, joka saa sinut säteilemään. Vaadi muotosi takaisin.

 

Mitä naiset haluavat alusvaatteiltaan? He haluavat liivit, jotka nostavat ja muotoilevat povea luonnollisesti. Triumphin Magic Boost -malliston kolme täydellisesti istuvaa liiviä erilaisilla muotoilumahdollisuuksilla ovat suunniteltu sopimaan jokaisen naisen tarpeisiin. Jokainen tyyli sisältää ennennäkemättömän mukavuuden antavan Magic Wire™ -innovaation. Naisellinen ja viettelevä mallisto tulee trendikkäänä savenharmaana ja mustana.

Triumph on pitkään sitoutunut auttamaan naisia löytämään sen oikean rintaliivin, joka tekee heidän olonsa itsevarmaksi. Triumph haastatteli Female Confidence 2016 -raporttia varten yli 6 000 eurooppalaista naista ja tutkimuksen yksi tärkeimpiä löydöksiä oli sen oikean löytämisen tärkeys. Vastaajista 73 % sanoi tuntevansa olonsa itsevarmemmaksi, kun päällä on hyvin istuvat rintaliivit. Tämä osoittaa miten pienikin asia, kuten hyvin istuvat rintaliivit, auttavat nostamaan itsetuntoa.

Triumph haluaa auttaa naisia vaatimaan muotonsa takaisin ja tuntemaan olonsa itsevarmaksi. Se vaatii vain vähän Magic Boostia.

Uusi Magic Boost -mallisto sisältää kolme ainutlaatuista rintaliiviä eri muotoiluominaisuuksilla. Jokainen kohottaa povea, kohottaen samalla itsetuntoa. 

Lift-Up 
Magic Boost Lift-Up -liivit on naisille, jotka etsivät liiveiltä hiukan lisäkurveja povelleen. Luonnollinen, kohottava efekti
syntyy balconette-kuppeihin asteittain lisätyistä toppauksista, jotka ovat täydelliset pienemmälle povelle tai rinnoille, jotka ovat menettäneet luonnollista täyteläisyyttään. Liiveissä metallisten kaaritukien sijaan olevat Magic Wire™-kaarituet varmistavat äärimmäisen mukavuuden ja tuen. Tyyli on täydellinen, kun liivien seuraksi pukee vyötäröä korostavat ja vartaloa muotoilevat korkeavyötäröiset alushousut.

Shape-Up
Magic Boost Shape-Up -liivit ovat täydelliset täyteläisempien rintojen muotoiluun. Muotoillut kupit kauniine pitsiyksityiskohtineen luovat täydellisen pyöreän muodon ja Magic Wire™-kaarituet antavat huomattavan mukavan tuen. Olkaimien keskikiinnityksen ansiosta liivejä voidaan pitää myös racerback -tyylisesti. Matalavyötäröisten hipsterien kanssa puettuna alusvaatteet ovat huomaamattomat ja vartaloa imartelevat.

Push-Up
Magic Boost Push-Up -liivit ovat naisille, jotka haluavat näyttää hiukan enemmän dekolteeta. Asteittain lisätyt toppaukset tekevät kupeista pyöreät ja nostavat rintoja luoden kauniin dekolteen. Liivien muoto on ideaali avonaisten mekkojen ja toppien kanssa käytettäväksi. Magic Wire™-kaarituet takaavat täydellisen mukavan tuen.

Magic Wire™-kaarituki löytyy jokaisesta Magic Boost -liivistä. Innovaatio on voittanut Red Dot: Best of the Best -palkinnon uraauurtavan tuotesuunnittelun ansiosta. Sen avulla naiset löytävät sen oikean, joka auttaa heitä hehkumaan. Magic Boost Syksy/Talvi 2016 on saatavilla Triumphin verkkokaupasta ja jälleenmyyjiltä.

Tuotekuvat: https://hkstrategies.egnyte.com/fl/vB85VkmteH/Magic%20Boost%20Syksy-Talvi%202016_


Lisätietoja:

Anniina Linnoinen
triumph.finland@hkstrategies.com

Seuraa meitä: 
Facebook: www.facebook.com/TriumphFI/
Instagram @triumph_international_nordic

 

Liitetiedostot

Triumph International is one of the world's largest intimate apparel companies with 2,100 stores and 40,000 wholesale customers worldwide. Its global distribution spans 120 countries and its online presence features an innovative, bespoke Find the One hub. Since 1886, Triumph has been crafting lingerie that makes women look and feel their best. For over 130 years the brand has been afit specialist and expert in creating feminine designs and innovative products for all occasions, shapes and sizes. In 2016, Triumph aims to help one million women ‘Find The One’ – the right bra for them.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs