Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Maastopyöräilijöille vihdoin oma kirja

Fitra Oy

Maastopyöräilijöille vihdoin oma kirja

Tiedote.
Julkaistu: 25.05.2016 klo 09:58
Julkaisija: Fitra Oy

Maastopyöräilyn käsikirja opastaa vauhdikkaan lajin saloihin ammattilaisten opastuksella.

Odotettu ja toivottu erikoiskirja maastopyöräilystä on vihdoin valmis. Aja kovempaa maastossa! Maastopyöräilijän käsikirja seuraa aiemmin julkaistun, hyvin menestyneen maantiepyöräkirjan jälkiä. Kirjan päätekijänä on kokenut pyöräilijä Kimmo Kananen. Kirjan toisen tekijänä on ex-pyöräilyammattilainen Jussi Veikkanen.

- Yritimme kasata kirjaan kaikki ne oivallukset, jotka olemme löytäneet vuosien varrella. Jotkut asiat ovat ottaneet tuhansia tunteja ja jotkut tuntuvat olevan vieläkin auki. Maastopyöräily elää koko ajan ja jokainen uusi innovaatio hakee paikkaansa. Itse pyöräily on kuitenkin nauttimista pyörän päällä olemisesta ja itsensä haastamista, Kananen toteaa.

Maastopyöräilyn käsikirja opastaa havainnollisesti maastopyöräilyn saloihin. Kirja käsittelee niin varusteita, ajotekniikkaa kuin harjoitteluakin.

- Kirja toimii oppaana maastopyöräilyn pariin tulevalle liikkujalle, mutta se antaa virikkeitä myös kokeneemmille maastopyöräilijöille. Maastopyöräily voi hyvin ja lajikulttuuri sekä tekniset innovaatiot kehittyvät koko ajan, Kananen sanoo.

Kimmo Kananen on yksi menestyneimmistä ja monipuolisimmista pyöräilijöistä Suomessa. Kanasella on kymmeniä SM-mitaleita maantiepyöräilystä, maastopyöräilystä, ratapyöräilystä sekä cyclocrossista.

Jussi Veikkanen on Suomen menestyneimpiä pyöräilijöitä. Veikkasen pyöräilyura alkoi maastopyöräilyn parissa ja Jussi viihtyy maastossa edelleen. Moninkertaisella Suomen mestarilla on SM-mitaleja niin maantieltä kuin maastopyöräilystä.

Lisätiedot ja arvostelukappaleet: Kalle Kotiranta, 040 502 2786, kalle.kotiranta@fitra.fi

Liitetiedostot

Fitra Oy on laadukkaiden hyvinvointi- ja liikuntasisältöjen kustantaja ja tuottaja. Yhtiö kustantaa kirjoja, oppaita ja materiaaleja sekä tuottaa erilaisia hyvinvointisisältöjä sähköisiin kanaviin.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs