Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Maailman pohjoisin katuvaatebrändi tähtää kansainvälisyyteen

Kaira Clothing

Maailman pohjoisin katuvaatebrändi tähtää kansainvälisyyteen

Tiedote.
Julkaistu: 19.02.2015 klo 09:56
Julkaisija: Kaira Clothing

Kittilästä lähtöisin oleva uusi katuvaatemerkki Kaira Clothing tuo mallistossaan rohkeasti esille pohjoiset juurensa. Joulukuussa 2014 lanseeratut t-paitamallistot ovat jo nyt saavuttaneet erikoisella tyylillään kansainvälistä näkyvyyttä eurooppalaisissa muotiblogeissa.

”Kaira Clothing sai alkunsa siitä, kun tyylikkäiden ja uniikkien, omaan makuun sopivien katuvaatteiden löytäminen tuntui mahdottomalta. Jossain vaiheessa tuumittiin, että miksipä emme suunnittelisi vaatteitamme itse”, kertoo yhtiön toimitusjohtaja Jussi Holck. Kolmesta lapsuuden ystävästä koostuva yritys tekeekin lähes kaiken itse aina suunnittelusta promokuviin. ”Visuaalisuus on meille tärkeää, sillä haluamme tuoda esille pohjolan karun kuoren alla piilevän kauneuden ja ainutlaatuisuuden”, toteaa suunnittelusta ja visuaalisesta ilmeestä vastuussa oleva Antti Hämäläinen. Ensimmäisessä mallistossa onkin sekä leikittelevää että syvällisempääkin ilmettä, mutta yhdistävänä tekijänä toimii lappilainen elämä ja mentaliteetti. ”Kaiken takana on aina tarina - muisto lapsuudesta, mielikuva jostain tapahtumasta tai vanhat lappilaiset uskomukset, kuten Kettu -mallista tutut revontulista ja tähtitaivaasta muodostuvat ketun kasvot”, Hämäläinen jatkaa.

Kaira Clothing poikkeaa valtavirran muotitaloista muutenkin kuin designillaan; jokaista mallia on rajoitettu määrä, joten tuotteen loppuessa sitä ei ole tarjolla enää samanlaisena. ”Tuote ei voi olla uniikki, jos niitä tehdään tuhansia kappaleita ja niitä tulee vastaan joka myymälässä tai kadunkulmassa”, perustelee yhtiön markkinointivastaava Sakari Kitunen. ”Siksi onkin ilahduttavaa nähdä, että toimintamme on huomattu myös ulkomailla, sillä esimerkiksi Saksassa ollaan jo alettu kaivata persoonallisempaa muotia ja suosia pieniä brändejä.”

Vuonna 2015 Kaira Clothing aikoo tuoda markkinoille enemmän mallistoja myös muiden vaatteiden osalta. ”Aloittelemme juuri yhteistyötä erään lahjakkaan nuoren vaatesuunnittelijan kanssa, mutta vielä on liian aikaista sanoa, minkälainen lopputulos sieltä putkahtaa”, Holck paljastaa. ”Kyseinen suunnittelija on myös pohjoissuomalainen, mikä on meille tärkeää. Etsimme myös aktiivisesti uusia itsenäisiä jälleenmyyjiä ja ompelimoita, jotka pystyvät mukautumaan tarpeisiimme”, Holck jatkaa.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja
Jussi Holck
+358 400 190160 

Markkinointivastaava
Sakari Kitunen
+358 40 7602904

Suunnittelija 
Antti Hämäläinen
+358 40 7614899

www.kairaclothing.com

Liitetiedostot

Kaira Clothing on Kittilästä lähtöisin oleva katuvaatebrändi, jonka tuotteet henkivät pohjoista elämäntapaa ja mentaliteettia. Mallistot ovat aina eksklusiivisia ja yhtiö käyttää suunnittelussaan nuorta pohjoissuomalaista osaamista. Yhtiö on perustettu vuonna 2014.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs