Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Lundia ja Kettukarkki SHOP

Lundia Oy

Lundia ja Kettukarkki SHOP

Tiedote.
Julkaistu: 04.12.2015 klo 13:02
Julkaisija: Lundia Oy

Lundian myymälässä Käpylässä vierailee Kettukarkki SHOP ajalla 1.12.-19.12.2015.

Kettukarkki blogin kirjoittaja Maire Haarla perusti Kettukarkki SHOP:in noin vuosi sitten. Hän kirjoittaa blogistaan näin:

Sisustusblogi Kettukarkki kertoo ihanasta puuomakotitalosta Helsingissä, ja johon puolitoista vuotta sitten ihastuimme ja päädyimme sattuman kaupalla – vailla yhtään mitään suunnitelmaa sellaisen hankkimisesta.

Olemme maalitelat ja espressokupit kädessä hoivanneet ja remontoineet taloamme, jonka rauhallisesta fiiliksestä nautimme kesäisin pihaviltillä lojuen ja talvella takkatuleen ääreen käpertyen kiireisen kaupungin ympäröimänä. Talon sisustustyyli on sopiva sekoitus huvikumpua, design-klassikoita ja pursuilevia astiahyllyjä. Innostun erilaisista projekteista, oli se sitten varaston muuttaminen tyttöjen leikkimökiksi, keittiöremontin valmistuminen tai kirppislöytönaulakon iskeminen seinään. Kettukarkissa esitellään myös luonnonkosmetiikkalöytöjäja ajoittain (arjen pelastavia) loistoruokareseptejä.

Työni sisustussuunnittelijana, -toimittajana ja -stylistinä näkyy ajoittain myös blogissa, vaikka kirjoitankin pääasiassa oman kodin remppakokemuksista, kirppislöydöistä, ekologisista oivalluksista ja sisustusideoista. Intohimosta sisustamiseen aukesi vastikään myös kauniita ja ekologisia kodin käyttötuotteita myyvä sisustusverkkokauppani Kettukarkki SHOP.

Sisustusblogi Kettukarkki on aloitettu vuonna 2011 ja blogi on ollut ehdolla vuosina 2012 ja 2013 Gloria Blog Awardseissa vuoden parhaaksi sisustusblogiksi.

 

Kettukarkki SHOPista saat ihania sisustustavaroita, pyyhkeitä, saippuoita ja muita kauniita tuotteita.

Lundia Käpylä toimii osoitteessa Mäkelänkatu 84, 00610 Helsinki.

 

Lisätiedot:
Lotta Fagerlund
Markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Lundia Oy
lotta.fagerlund@lundia.fi
040 84 33 999

Liitetiedostot

Lundia on suomalainen perheyritys, joka uskoo aitoihin asioihin. Kuten aitoon puuhun, aitoihin ihmisiin ja elämää aidosti parantavaan muotoiluun. Tuotteemme on suunniteltu ja tehty palvelemaan ihmistä läpi elämän, tilasta ja elämäntilanteesta toiseen.

Vuonna 1948 perustettu Lundia Oy kuuluu Sini-konserniin. Tällä hetkellä lundialaisia on noin 35, minkä lisäksi työllistämme koko joukon kotimaisia alihankkijoita.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs