Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » LuinSpa nähdään ensimmäisenä pyyhebrändinä Tesla Dinner Charity Galan muotinäytöksessä

LuinSpa

LuinSpa nähdään ensimmäisenä pyyhebrändinä Tesla Dinner Charity Galan muotinäytöksessä

Tiedote.
Julkaistu: 04.03.2016 klo 08:52
Julkaisija: LuinSpa

Kotimainen uutuusbrändi LuinSpa on mukana Tesla Dinner Charity Galassa ja sen muotinäytöksessä perjantaina 4.3.2016 Hilton Kalastajatorpalla. Hyväntekeväisyysgaalan muotinäytöksessä nähdään ensimmäistä kertaa pyyhebrändi perinteisen muodin rinnalla. Tyylikkäitä ja innovatiivisia pyyhetuotteita suunnittelevan LuinSpan mallistosta esitellään muotinäytöksessä mm. hiuspyyhe, spamekko, lannepyyhe, kylpytossut ja kylpytakki. Myös pian valikoimiin tulevat kevään 2016 uutuudet aikuisten poncho sekä hiuspanta ovat mukana muotinäytöksessä. Dinner Charity Gala 2016 on Lastenklinoikoiden Kummit ry:n hyväksi järjestettävä hyväntekeväisyystapahtuma.

– Olemme tehneet yhteistyötä Glorian Kodin bloggarin Tua Backmanin kanssa, joka toimii tilaisuuden moottorina. Olin positiivisesti yllättynyt, kun Tua kysyi meitä osallistumaan gaalan muotinäytökseen, sillä pyyhebrändejä ei perinteisesti muotinäytöksissä nähdä. Alun perinkin ajatuksenamme oli, että pyyhkeet voivat olla muotia, joten on upeaa, että personoidut pyyhetuotteemme bongattiin mukaan muotinäytökseen. Myös tapahtuman tuottojen suuntaaminen Lastenklinikoiden Kummien hyväksi on tärkeä asia, kertoo Mari Luodes, toinen LuinSpan perustajista.

Muotinäytöksessä nähdään mm. Miss Suomi -kolmikko. Muotinäytöksen lisäksi gaalassa huutokaupataan tunnettujen taiteilijoiden kuten Juhani Palmun, Jukka Rintalan ja Johanna Oraksen taidetta Jethro Rostedtin johdolla. Gaalan juontavat Nina ja Lore Backman.

LuinSpan missiona on tuoda hemmottelevia spa-hetkiä jokaiseen kotiin laadukkailla ja innovatiivisilla pyyhetuotteilla. Idea LuinSpan tuotteisiin, kutenhiuspyyhkeeseen ja spamekkoon, kumpuaa useimmiten pienistä arjen ongelmista, joihin halutaan tarjota tyylikäs ja laadukas ratkaisu.

Lisätiedot:
Mari Luodes
mari.luodes@luin.fi
050 395 0683

 

LuinSpa on uusi suomalainen inspiroiva ja hemmotteleva laatumerkki, joka keskittyy tuomaan spa-tunnelmaa jokaiseen kotiin. LuinSpa tarjoaa tyylikkäitä, laadukkaita ja innovatiivisia kylpyhuonetekstiilejä sekä sisustustuotteita naisille, miehille ja lapsille  jokaiselle ja jokaiseen kotiin.

www.luinspa.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs