Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » LuinSpa avaa Showroomin Loft-rakennukseen Helsingin Suutarilaan

LuinSpa

LuinSpa avaa Showroomin Loft-rakennukseen Helsingin Suutarilaan

Tiedote.
Julkaistu: 16.06.2016 klo 07:04
Julkaisija: LuinSpa

Personalisoituja ja innovatiivisia pyyhe- ja kodin spa tuotteita suunnitteleva LuinSpa on jatkanut kasvuaan läpi kuluneen kevään. Valikoiman laajentuessa LuinSpa avaa elokuussa Helsingin Suutarilaan Showroomin, jossa on tarkoituksena tavata jälleenmyyjiä, lehdistöä sekä järjestää asiakkaille tapahtumailtoja.

Airamin vanha Loft-henkinen tehdasrakennus antaa tyylikkäät puitteet Showroomille

”Kasvu edellyttää paikkaa, jossa tuotteemme on nähtävillä ja erityisesti myös tunnelmamme on koettavissa. Koemme, että oma Showroom on meille tässä kohtaa välttämättömyys, sillä valikoima laajenee syksyllä jälleen merkittävästi ja brändin rakentaminen edellyttää omaa tukikohtaa. Airamin vanha lampputehdas teki meihin heti suuren vaikutuksen ja osui tyyliltään naulan kantaan. Heinäkuussa rakennamme puitteet kuntoon ja avajaisia vietetään sitten elokuussa”, kertoo Mari Luodes, toinen LuinSpan perustajista.

LuinSpan tavoitteena on tuoda spa jokaiseen kotiin

LuinSpan missiona on tuoda hemmottelevia spa-hetkiä jokaiseen kotiin laadukkailla ja innovatiivisilla kodin spa -tuotteilla. Idea LuinSpan tuotteisiin, kuten hiuspyyhkeeseen ja spamekkoon, kumpuaa useimmiten pienistä arjen ongelmista, joihin halutaan tarjota tyylikäs ja laadukas ratkaisu. LuinSpan tuotteisiin voi tutustua verkkosivuilla osoitteessa www.luinspa.fi.

 

Lisätietoja antaa:

Mari Luodes

mari.luodes@luinspa.fi

0503950683

Liitetiedostot

LuinSpa on uusi suomalainen inspiroiva ja hemmotteleva laatumerkki, joka keskittyy tuomaan spa-tunnelmaa jokaiseen kotiin. LuinSpa tarjoaa tyylikkäitä, laadukkaita ja innovatiivisia kylpyhuonetekstiilejä sekä sisustustuotteita naisille, miehille ja lapsille  jokaiselle ja jokaiseen kotiin.

www.luinspa.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs