Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Leatherman Signal - Outdoor työkalu

Nordic Trail

Leatherman Signal - Outdoor työkalu

Tiedote.
Julkaistu: 22.10.2015 klo 12:18
Julkaisija: Nordic Trail

Uusi Leatherman Signal monitoimityökalu on suunniteltu erityisesti luonnossa liikkuville. Tässä innovatiivisessa työkalussa on huomioitu mitä ulkoilmaihminen tarvitsee liikkuessaan luonnossa Signaalissa on kaikkiaan 19 eri työkalua, sisältäen mm. tulukset ja pillin.

Signal sopii kaikenlaisiin outdoor harrastuksiin, kuten metsästykseen, kalastukseen, geokätköilyyn, retkeilyyn tai muuten ulkona ja luonnossa liikkuville. Tuotekehityksen tavoitteena oli suunnitella hyvin varusteltu ja täysikokoinen työkalu outdoor käyttöön. Työkalu, jossa on kaikki tarpeellinen. Leatherman haluaa auttaa ihmisiä valmistautumaan odottamattomaan retkeillessään luonnossa.

Signal on survival työkalu - Pilli ja tulukset

Uudessa Signal monitoimityökalussa on survival- tyyppisiä työkaluja, kuten tulukset ja pilli. Signalissa on tietysti myös perinteiset Leatherman ominaisuudet, kuten pihdit, veitsi, tölkinavaaja, saha, naskali ja irrotettava taskuklipsi. Lisäksi se sisältää suosittuja ominaisuuksia, kuten vasara, pihdit, sivuleikkurit, timanttiteroitin, ja bit kit -adapteri.

Tekniset tiedot: Leatherman Signal painaa 212 g. Pituus suljettuna on 11,43 cm ja teränpituus 6,93 cm. Työkaluja: 19.

Suositushinta: Leatherman Signal 175,00 sis. alv 24%. Heti myynnissä.

Takuu: Leatherman on luotettava, alan huippua edustava työkalu, jolla on 25 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu sekä huoltopalvelu Suomessa.

Myynti: Tavaratalot, urheilu- ja retkeilyliikkeet, rauta- ja työkalukaupat.

Liitetiedostot

Nordic Trail on rovaniemeläinen maahantuontiyritys, joka maahantuo ja markkinoi mm. Led Lenser, Leatherman, UK ja Zippo tuotteita. www.nordictrail.fi

Lisätietoja: myynti@nordictrail.fi tai puhelin 0207 310 431.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs