Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Lähetä ystävänpäiväkortit viimeistään 10. helmikuuta – hukutetaan ystävät kehuihin

Posti Group

Lähetä ystävänpäiväkortit viimeistään 10. helmikuuta – hukutetaan ystävät kehuihin

Tiedote.
Julkaistu: 01.02.2016 klo 10:33
Julkaisija: Posti Group

Ystävyyttä ei voi koskaan juhlistaa liikaa. Ystävänpäivänä onkin aika ympäröidä ystävät kehuilla.

Jos ystävän muistaminen kiireisessä arjessa joskus jäisikin, onneksi ystävänpäivä löytyy valmiiksi jokaisen kalentereista. Tänä vuonna ystävänpäivää vietetään sunnuntaina 14.2. Niin ystävien kuin kummilasten ja isovanhempien ilahduttamisen aika on ensi viikolla. Ystävänpäiväkortit ehtivät perille, kun ne lähettää viimeistään keskiviikkona 10.2.

Postin viesti tälle ystävänpäivälle on kehuminen – suomalainen voisi kehua ystävää muulloinkin kuin juhlapuheissa.

– Kasvokkain kehuminen saattaa tuntua vieraalta ja toisaalta sähköinen viesti voi jättää kylmäksi. Käsin kosketeltava kortti sykähdyttää sähköistä tervehdystä enemmän. Henkilökohtaisen viestin kirjoittaminen tekee siitä saajalle ainutlaatuisen, Postin tuotepäällikkö Johanna Rouhe kertoo.

Lähetä kehukortti netistä postilaatikkoon

Posti julkaisi korttimalliston, jonka tarkoitus on rohkaista suomalaisia kehumaan toisiaan ystävänpäivänä. Aidon postiluukkuun kolahtavan kehukortin voi lähettää Postin verkkosovelluksesta Postikortti netistä -palvelusta.

– Kaikki me tiedämme, miten hyvältä kehuminen tuntuu, mutta ikävä kyllä me suomalaiset muistamme sen harvoin. Toivommekin, että ihmiset kehuisivat toisiaan muulloinkin kuin juhlapuheissa. Ystävänpäivä on siihen täydellinen aika, Rouhe sanoo.

 Nettipostikortit ovat suoraan Postin verkkosivulta lähettäviä kortteja, joiden kuva-aiheina voi käyttää itse palveluun lataamaansa kuvaa tai valita mietteitä ja kuvia valmiista valikoimasta. Posti lähettää kortin painettuna suoraan vastaanottajan postilaatikkoon.

Posti Group on ensisijainen valintasi postin, logistiikan ja verkkokaupan palveluissa. Huolehdimme kaupankäynnin ja arjen sujuvuudesta yhdeksässä maassa. Liikevaihtomme vuonna 2014 oli 1 859 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa Posti-nimellä ja muissa maissa Itella-nimellä noin 23 000 ammattilaisen voimin. Kaikki palvelumme Suomessa ovat hiilineutraaleja. www.posti.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs