Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Kylpyläomistus siirtyy S-ryhmän ja Holiday Club Resortsin välillä

SOK

Kylpyläomistus siirtyy S-ryhmän ja Holiday Club Resortsin välillä

Tiedote.
Julkaistu: 25.01.2011 klo 15:39
Julkaisija: SOK

Kylpylähotellit palaavat Holiday Club Resortsin omistukseen

S-ryhmä myy neljä Holiday Club Spa -hotelliaan Holiday Club Resorts Oy:lle. Saariselän, Kuusamon, Vuokatin Katinkullan ja Tampereen kylpylähotellien liiketoiminta siirtyy Holiday Club Resorts Oy:lle 1.3.2011. Holiday Club palaa viiden vuoden jälkeen Suomen johtavaksi kylpylätoimijaksi. Rakenteilla oleva Holiday Club Saimaa -kylpylähanke täydentää vapaa-ajan palvelukokonaisuutta Suomessa.

 

– Nyt tehty kauppa on osa kasvustrategiaamme, jossa Holiday Club on Euroopan merkittävin viikko-osakealan yritys ja Pohjoismaiden johtava vapaa-ajan asumisen ja matkailun toimija. Tavoitteenamme on siis jatkaa kasvua näillä markkinoilla, toteaa Holiday Club Resorts Oy:n toimitusjohtaja Vesa Tengman.

 

Päätös kaupasta on Holiday Club -palveluiden kehityksen ja toiminnan kannattavuuden kannalta hyvä asia.

 

– Meille kylpylöiden osto merkitsee entistä selkeämpää kokonaisuuden hallintaa. Kaikki Holiday Clubin palvelut ovat jatkossa yhden katon alla. Pystymme kehittämään kohteitamme kokonaisvaltaisesti sekä vastaamaan paremmin asiakaslupauksiimme, sanoo Vesa Tengman.

 

S-ryhmä keskittyy jatkossa kaupunkikohteisiin ja kasvukeskuksiin

 

– Tämä yrityskauppa on normaalia verkoston hallintaa ja liiketoimintasalkun kehittämistä uuden kilpailu- ja verkostostrategiamme mukaisesti. Keskitymme jatkossakin voimakkaasti vapaa-aikaliiketoimintaan ja siihen liittyvien palveluiden kehittämiseen, mutta teemme sen ennen kaikkea keskusta-alueilla, Sokotel Oy:n toimitusjohtaja Tapio Satta korostaa.

 

S-ryhmä jatkaa hyvinvointiin keskittyvää liiketoimintaa Turun Caribiassa, Oulun Edenissä, Nurmeksen Bombassa ja Leppävirran Vesileppiksessä, joissa kylpylätoiminta jatkuu Sokos Hotellien nimellä, tietyn siirtymäkauden jälkeen.

 

Tengman ja Satta toteavat, että Holiday Club Resorts Oy:n ja Sokotel Oy:n välinen yhteistyö on ollut menestyksellistä ja se myös jatkuu eri muodoissa.

 

Kaupan kohteena olevissa Holiday Club Spa -hotelleissa työskentelevä henkilökunta siirtyy Holiday Club Resorts Oy:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Kaupan lopullisen toteutumisen edellytyksenä on kiinteistöjen omistajien, CapMan-rahastojen ja Vakuutusyhtiö Henki-Fennian suostumus tilojen edelleen vuokraamiseen.

 

 

Lisätiedot:

 

Toimitusjohtaja Vesa Tengman, Holiday Club Resorts Oy, puh. 0500 421 515, etunimi.sukunimi@hcresorts.com

 

Toimitusjohtaja Tapio Satta, Sokotel Oy, puh. 010 76 82805 tai 0500 438 544, etunimi.sukunimi@sok.fi

 

Liiketoimintojen johtaja Antti Sippola, SOK, puh. 010 76 82890, etunimi.sukunimi@sok.fi

 
Linkki kuvapankkiin:

http://www2.emmi.fi/hcresorts/?cart=130-ldcjcecadk&language=EN

Lisätietoa: Hannele Eskelinen, puh. 040 584 3130, etunimi.sukunimi@hcresorts.com

Holiday Club Resorts Oy on Euroopan johtava viikko-osakeyritys ja merkittävä vapaa-ajan asumisen ja matkailun toimija.Yrityksen omistajia ovat yhtiön toimiva johto, Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma, Suomen Teollisuussijoitus Oy ja ryhmä suomalaisia yksityissijoittajia. Holiday Club Resorts Oy:llä on 26 lomakohdetta ja yli 1 200 loma-asuntoa. Tilikaudella 2009-10 konsernin liikevaihto oli 68 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa oli 400 henkilöä. S-ryhmä on merkittävä suomalainen, osuustoiminnallinen kaupanalan yritysryhmä. Se muodostuu Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnasta (SOK) ja sen tytäryhtiöistä sekä 22 alueosuuskaupasta ja 10 paikallisosuuskaupasta. Jäsenet eli asiakasomistajat omistavat osuuskaupat, jotka puolestaan omistavat keskusliike SOK:n. Sokotel Oy SOK:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs