Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » KUTSU: Suositut TIKIS-treenihaasteet nyt kirjana

Fitra Oy

KUTSU: Suositut TIKIS-treenihaasteet nyt kirjana

Kutsu.
Julkaistu: 23.09.2016 klo 09:00
Julkaisija: Fitra Oy

TIKIS on suomalainen hyvinvointiyhteisö, jonka treenivinkkejä ja videoita seurataan aktiivisesti viikoittain. Tikiksen treenihaasteet ja motivaatiovinkit innostavat yli 200 000 suomalaista. Tikis-yhteisö ja Tikis-valmentajat ovat luoneet treenihaastefilosofiasta ja treenimetodeista TIKIS – Treenihaastekirjan. Kirjan ovat kirjoittaneet yhteisön perustaneet Evgeni Suokas ja Toni Pesonen.

TIKIS – Treenihaastekirja sisältää viisi haastetta: vatsalihashaaste, punnerrushaaste, bootyhaaste, leuanvetohaaste ja Hiit-haaste. Jokainen haasteosio sisältää kunkin haasteen osalta liikkeiden ohjeistuksen, oikeat suoritustekniikat, eri tasoiset harjoitusohjelmat haasteen saavuttamiselle sekä vinkit vammojen välttämiseen. Kirjassa esittäytyvät Tikiksen treeniyhteisölle tutuksi tulleet TIKIS-valmentajat Jope, Elmeri, Sanna, Tommi ja Anni, joilla on jo satojatuhansia faneja yhteisön piirissä.

– Motivaatio vaihtelee kaikilla, se on ihan normaalia. Yksi tärkeimmistä jutuista on asettaa konkreettinen tavoite, jota kohti pyrkiä. Sen lisäksi tarvitset osatavoitteita ja deadlineja. Muista nauttia kuitenkin myös pienemmistä onnistumisista ja anna niiden näkyä ulospäin. Usko itseesi ja ole paras versio itsestäsi, kiteyttävät TIKIS-yhteisön valmentajat kirjassa.

Tervetuloa TIKIS treenihaaste -kirjan julkistustilaisuuteen

Maanantaina 3.10. klo 10.30–12.00

Tapahtumahotelli Huone
Länsisatamankatu 16
00180 Helsinki

Tilaisuudessa kirjan kirjoittaneet Evgeni Suokas ja Toni Pesonen sekä TIKIS-valmentajat kertovat kirjan synnystä ja koko vuoden treenit sisältävän kirjan filosofiasta. Paikalla on myös laaja joukko TIKIS-yhteisöä.

Ilmoittautumiset:
Kalle Kotiranta, Puh 040 5022 786, kalle.kotiranta@fitra.fi

Lisätiedot ja haastattelut:
Toni Pesonen, Puh 040 967 2423, toni@tikis.fi
Evgeni Suokas, Puh 050 534 1295, evgeni@tikis.fi

Liitetiedostot

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs