Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » KUTSU: Mitä yhteistä on supersuositulla Kasmirilla ja Lotus-pehmopapereilla? Miten tunteet ja tarinat siirtyvät paperille?

KUTSU: Mitä yhteistä on supersuositulla Kasmirilla ja Lotus-pehmopapereilla? Miten tunteet ja tarinat siirtyvät paperille?

Kutsu.
Julkaistu: 02.12.2014 klo 12:05
Julkaisija: H&K

Tervetuloa aamiaiselle Kasmirin kotikulmille Kallion Sandroon tiistaina 16. joulukuuta 2014 klo 8.30–10.00. Tilaisuudessa Lotuksen markkinointipäällikkö Heidi Toivola ja Kasmir kertovat mitä yhteistyöstä on syntynyt.

Tilaisuus alkaa aamiaistarjoilulla klo 8.30. Ohjelma alkaa klo 9.00.

Paikka: Sandro, Kolmas linja 17, 00530 Helsinki

Wowwowwow!

Ilmoittautumiset ja haastattelupyynnöt 11.12. mennessä Elena Pallaskivelle, elena.pallaskivi@hkstrategies.fi tai puh. 040 777 1445

Liitetiedostot

Lotus

Lotus-tuotemerkki on pehmopapereiden markkinajohtaja Suomessa. Suomen markkinoiden laadukkaat Lotus-tuotteet valmistetaan pääasiassa Nokian tehtaalla, jolla on pitkät perinteet laadukkaan paperin tuotannossa. Kaikilla Suomessa valmistetuilla Lotus-tuotteilla on Pohjoismainen ympäristömerkki eli joutsenmerkki. Ympäristömerkit takaavat, että Lotus-tuotteet täyttävät tarkoin määritellyt ympäristökriteerit.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs