Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » KUTSU: BILBAO kiittää suomalaisia matkamessuilla lehdistötilaisuudessaan

Pilgrim Oy

KUTSU: BILBAO kiittää suomalaisia matkamessuilla lehdistötilaisuudessaan

Kutsu.
Julkaistu: 14.01.2015 klo 15:15
Julkaisija: Pilgrim Oy

Paikka:

Helsingin messukeskuksen kongressikeskus, huone 307, 3.krs.

Sisäänkäynti hotellin ovesta tai messualueen kautta.

 

Aika:

Klo 12:25 – 13:00

BILBAO nousi maailmankartalle viime syksynä koripallon MM-kisajärjestäjänä. Suomalaisten muistikuvissa on vahvasti Susijengin innostamat fanit. 

Vuoden vaihteessa Bilbao- Bizkaian Urheilugaala huomioi esimerkillisesti MM-kisoissa käyttäytyneet Susijengifanit ja palkitsi heidät gaalassaan. ”Bilbao – Palkinto annettiin suomalaisille urheilufaneille huomionosoituksena erinomaisesta asenteesta, esimerkillisestä käyttäytymisestä, sekä tsemppauksesta, niin otteluissa kuin muissakin MM-kisojen aikaisissa tapahtumissa. Susilauma täytti Bilbaon ja Barakaldon kadut iloisella värikkyydellään syyskuun ensimmäisen viikon ajan.” 

Mitkä ovat Bilbaon tunnelmat kisojen jälkeen? 

Miten koripallon MM-kisat ovat vaikuttaneet matkailuun ja alueen kiinnostukseen? 

Bilbao on uskomaton kokonaisuus laadukkaita aktiivimatkoja suunnittelevalle. Alueella on peräti 7 Michelin-tähden ravintolaa, tunnetut viininvalmistajat nauttivat alueen ilmaston rikastuttamasta maaperästä sekä kohde on täydellinen aktiivi- ja urheilulomista nauttiville. Lisäksi Bilbaon ylpeyden aihe on Helsinkiäkin koskettava Guggenheimin-museo.

Nuorekas baskimaan kansa arvostaa designia, kaupunkikulttuuria, luonnossa liikkumista sekä pitkälle vietyjä kulinaristisia nautintoja. Tässä ainekset, joihin suomalaisen aktiivi- ja trendimatkailijan on helppo tarttua. 

Tule kuulemaan BILBAO –BIZKAIA:n kiitokset suomalaisille ja samalla tapaamaan Bilbaon talouskehitys- ja promootiovaltuutettua Sr.Imanol Pradalesia. 

 

Sitovat ilmoittautumiset ja haastattelupyynnöt:

Sanna Mämmi

Sanna.mammi@pilgrim.fi

Puh. 0407275232

 

 

Liitetiedostot

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs