Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Kuopio Tanssii ja Soi tarjoaa parkouria, balletmovea ja breakia

Kuopio-Tahko Markkinointi

Kuopio Tanssii ja Soi tarjoaa parkouria, balletmovea ja breakia

Tiedote.
Julkaistu: 25.02.2015 klo 21:04
Julkaisija: Kuopio-Tahko Markkinointi

Lähes kuudenkymmenen kurssin valikoimasta löytyy herkkuja klassisen baletin ja uusien tuulien etsijöille. Huippuopettajat pitävät huolen, että Kuopio Tanssii ja Soin kursseilla hikoillaan ja pidetään hauskaa!

Tanssiviikon kurssivalikoiman uutuus on Tukholman kuninkaallisessa baletissa ja Suomen Kansallisbaletissa solistina tanssineen Henrik Burmanin kehittämä BalletMOVE, jossa treenataan baletin perusharjoitteita keskilattialla ilman tankoa, fitness-hengessä. Tunnilla nostetaan sykettä sekä lisätään liikkuvuutta ja tasapainoa ja haastetaan oman kehon hallintaa. 

Lähes 30 vuoden tanssijanuran tehnyt Burman kehitti BalletMOVE tunnin alun perin fitness-tunniksi kuntosaliasiakkaille. Koska kuntosalilla ei ollut balettitankoa, se jäi pois. Burman lupaa osallistujille hauskuutta, haastetta ja hikeä.

Viime kesänä huikean suosion saavuttaneet yhdysvaltalaisen Helen Terryn Nia-tanssikurssit jatkavat Kuopio Tanssii ja Soin kurssivalikoimassa viidellä eri kurssilla.

Jazz-tanssia opettavat Pori Dance Companyn taiteellisena johtajana toimiva Riku Lehtopolku ja muun muassa Broadway-musikaaleissa ja elokuvissa esiintynyt Pattie Obey

Salsan ja latinotanssien sykkeestä päästään nauttimaan iki-ihanan Marko Keräsen tunneille. Lisäksi valikoimassa on runsaasti klassista balettia kaikenikäisille ja -tasoisille harrastajille, katutansseja, kehonhuoltoa ja Tarmo Hakkaraisen suosittuja aamutaiji-tunteja. 

Lapsille ja nuorille on tarjolla laaja valikoima kursseja perheen pienimpien Puistojameista balettiin, luovaan ilmaisuun ja breakiin.

Uutuutena on Mikko Parviaisen vetämä parkour. Kurssi aloitetaan parkourin perusteista, jossa käydään läpi muun muassa kuinka hypätään, ylitetään ja tullaan alas turvallisesti, tehokkaasti ja sulavasti.

Legendaarinen poikaleiri kokoaa yhteen tanssivat pojat. Lisäksi tarjolla on Suomen tanssioppilaitosten liiton STOPP-kurssipaketteja sekä pohjoismainen DaCi-leiri 7–11-vuotiaille, 12–15-vuotialle ja 16–18-vuotiaille osana lasten ja nuorten pohjoismaista tanssikonferenssia.

 

Kurssimyynti 2.3. alkaen:

Kurssit                www.kuopiodancefestival.fi.

Pääsyliput        www.lippu.fi

 

Lisätietoja

050-322 5220 tai
sales@kuopiodancefestival.fi

 

Meitä voit seurata myös Facebookissa ja Twitterissä

https://www.facebook.com/pages/Kuopio-Dance-Festival/158055021010586?ref=hl

https://twitter.com/KuopioDanceFest

Liitetiedostot

kkK

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs