Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Kuinka lisätilaa taiotaan kotiin ja mökille?

Lundia Oy

Kuinka lisätilaa taiotaan kotiin ja mökille?

Artikkeli.
Julkaistu: 10.11.2014 klo 09:15
Julkaisija: Lundia Oy

Kun perhe ja lapset kasvavat, tulee kodin neliöistä kullan kalliita. Tilaa on kuitenkin mahdollista taikoa lisää helposti.

Lundia Lofty -sängyn muuntuu vaivatta parvi- tai kerrossängyksi. Kerrossänky syntyy kahdesta sängystä, jolloin jää enemmän tilaa leikeille. Parvi taiotaan lisäjalkojen avulla, jolloin sen alle saadaan työpiste, askartelutila tai vaikkapa vaatehuone.

 

 

Lundian asiakkaiden toiveesta: nyt myös matalampi Lundia Lofty -parvi

 

Perheen pienimmät eivät kaipaa niin kovin korkeaa parvea, joten nyt Lundia Loftya saa nyt myös matalampana. 143 cm parvi on sopivalla korkeudella, mutta sen alle jää silti tilaa leikeille.

Lapsen kasvaessa parven korkeutta voi kasvattaa helposti: lisäosan avulla työtilan katto nousee 180 senttiin. Tukevassa mutta ilmavassa sängyssä nukkuu makeasti aikuinenkin.

Lundia Loftyn on suunnitellut Vuoden kalustesuunnittelijaksi 2012 valittu Tapio Anttila.

 

 

Lundia Loftylla tilaa SOS-lapsikylän sijaiskotiin

 

Tamperelaisessa SOS-lapsikyläperheessä nukutaan Lundia Loftyissa. Vuoreksessa sijaitsevassa kerrostaloasunnossa on tilaa viidelle lapselle, jotka asuttavat kahta lastenhuonetta.

Koska perheen lapsiluku vaihtelee, haluttiin kotia sisustuksessa huomioida erityisesti kalusteiden muunneltavuus ja monikäyttöisyys.

”Lundian sängyt vastaavat tähän tarpeeseen todella hyvin. Klassisina muotoilultaan ne kestävät hyvin aikaa, ja vankka rakenne kestää myös lapsiperheen temmellyksen” kertoo perheen äiti.

 

Kuvia Lundia Lofty – sängyistä löytyy täältä: http://lundia.fi/kuvagalleria/#makuuhuoneet  

 

 

Sängyn alle ei mahdu mörköjä, kun lelut on piilotettu Lundia System –laatikoihin

 

Syksyn uutuus on Lundia System -laatikkosarja. Joanna Laajiston suunnittelemat laatikot sopivat kätevästi sängyn alle. Laatikoita on kolmea eri kokoa ja kolmessa värissä, ja niiden vetokansien alle on hyvä piilottaa askartelutarvikkeet ja lelut.

 

Kuvia Lundia System – säilytyslaatikoista löytyy täältä: http://lundia.fi/kuvagalleria/#sailytyslaatikot  

 

 

 

Lisätietoja mielellään antaa:

Lotta Fagerlund

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö

Lundia Oy

Puh. +358 40 8433 999

lotta.fagerlund@lundia.fi

www.lundia.fi

Liitetiedostot

Lundia on suomalainen perheyritys, joka uskoo aitoihin asioihin. Kuten aitoon puuhun, aitoihin ihmisiin ja elämää aidosti parantavaan muotoiluun. Tuotteemme on suunniteltu ja tehty palvelemaan ihmistä läpi elämän, tilasta ja elämäntilanteesta toiseen.

Vuonna 1948 perustettu Lundia Oy kuuluu Sini-konserniin, joka on perheyritys. Tällä hetkellä lundialaisia on noin 40, minkä lisäksi työllistämme koko joukon kotimaisia alihankkijoita.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs